"Кривбас" - "Валмієра" 0:0

"Кривбас" - "Валмієра" 0:0}

Криворізький «Кривбас» зіграв вже восьмий контрольний матч на турецьких зборах. Сьогодні нашим суперником виступив чемпіон Латвії – «Валмієра». «Кривбас» грає проти «Валмієри» на зимових зборах вже третій рік поспіль, й статистика зустрічей позитивна: перемога 1:0 та нічия 1:1.

Перший тайм пройшов у обопільних атаках з мінімумом якихось моментів, скоріше суперники придивлялись один до одного. Гольових епізодів до перерви було небагато. Вартує уваги хіба що один момент, коли на 17 хвилині трошки прогавили вбігання у карний майданчик опонента, який гостро пробивав у дальній кут – на щастя повз ворота. «Кривбас» проводив непогані атаки, але не вистачало останньої передачі.

Другий тайм розпочався з потужного удару Стецькова з середньої дистанції – над ближньою девʼяткою. Згодом ми заробили небезпечний стандарт біля лінії штрафного, але Устименко пробив над воротами. Тут же момент Микитишина, який вийшов майже віч-на-віч з Лаувою, але захисник в останній момент підставив ногу, заблокувавши удар. У ці хвилини перевага червоно-білих була доволі відчутною.

У подальшому гра знову вирівнялась, а от остання 10-хвилинка залишились за криворіжцями. Семотюк двічі протягом хвилини після кутових мав усі шанси, аби відзначитись. Спочатку удару Влада з развороту не вистачило точності, а потім він ефектно пробивав у падінні й захисники вибивали мʼяча майже з лінії воріт.

Кінцівка пройшла на половині поля латвійців, але вирвати четверту перемогу на зборах, на жаль, не вдалось. 0:0 - бойовий мир. Дякуємо за підтримку нашим маленьким вболівальникам з криворізьких дитячих будинків та інтернату, які усі 90 хвилин палко підтримували команду на трибунах.

15 лютого 2023 року. Контрольний матч №8. Белек, Туреччина. 16:30 (за київським часом). 50 глядачів. +12 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Валмієра» (Валмієра, Латвія) – 0:0

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг 

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru