"Кривбас" - "Валмієра": 12 лютого о 16:00

"Кривбас" - "Валмієра": 12 лютого о 16:00}

Завтра криворізький «Кривбас» зіграє перший контрольний матч на другому зимовому навчально-тренувальному зборі, який команда проводить у турецькому Белеку. Наш перший суперник – латвійська «Валмієра» з однойменного міста.

Цікаво, що рік тому на стадіоні Asteria Football Center (ми знову зіграємо тут з цим суперником) червоно-білі перемогли у бойовій грі – 1:0, завдяки голу Чернія. «Валмієра» - віце-чемпіон Латвії сезону-2021: +19=5-4 (54-19), суперник всього на чотири очки поступився чемпіонством «РФШ», з яким ми, до речі, також зіграємо пізніше.

«Валмієра» має доволі інтернаціональний склад. До Туреччини прибули 32 футболісти: окрім латвійських, яких у клубі більшість, тут також виступають: один українець (Роман Якуба, вихованець «Шахтаря»), п’ять сенегальців, два японці, колумбієць, грузин. Клуб засновано у 1996 році.

«Валмієра» прибула до Туреччини 2 лютого, й встигла провести два контрольні матчі: «Германштадт» Румунія – 0:2, «Зоря» Луганськ – 1:2. Гра «Кривбас» - «Валмієра» розпочнеться 12 лютого о 16:00 за київським часом (о 17:00 за місцевим).

Наживо вболівати за рідну команду можна завдяки нашій прямій трансляції на офіційному Ютуб-каналі ФК «Кривбас». Тільки «Кривбас», тільки перемога!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru