"Кривбас" - "Верес" 0:1

"Кривбас" - "Верес" 0:1}

У 4 турі УПЛ криворізький «Кривбас» зустрічався на НСК «Олімпійський» із рівненським «Вересом», який знаходився після старту сезону у групі лідерів.

Початок гри залишився за криворіжцями. Вже у дебюті Вернидуб пробивав після корнера із другого поверху, але якимось дивом мʼяч пролетів повз ворота. «Верес» провів свої декілька потенційно небезпечних атак, але лише у одному випадку довів справу до удару. Здалеку та дуже неточно. Поступово гра перейшла у центр поля, без моментів.

На 28 хвилині, здавалось би, звичайна позиційна атака «Вересу». Мʼяч відскочив на кут штрафного до Дахновського, який пробив у ближній верхній кут. Рикошет, й, на жаль, Кліщук не зміг виручити червоно-білих: снаряд, вдарившись у поперечку, перетнув лінію воріт – 0:1. «Кривбас» спробував відповісти вже невдовзі. Але гострий простріл Шевченка на Хобленка у воротарський закінчився лише кутовим.

Червоно-білі володіли ініціативою, але з поодинокими ударами з середньої дистанції раз-пораз справлявся капітан гостей Когут. А численні флангові подачі приводили лише до кутових. Кінцівка тайму пройшла на половині поля гостей, але все ж без гостроти біля їх воріт.

З початком другого тайму «Кривбас» почав грати ще настирливіше. Запамʼятався момент у Волошина, коли після подачі справа він міг замикати на дальньому куті воротарського, але все ж не зміг підлаштуватись – вище рамки. «Верес» відповів потужним, але неточним пострілом здалеку. Сергійчук, який тільки-но вийшов на заміну, у середині тайму гостро пробивав у ближній кут з-за меж штрафного – мʼяч влучив у сітку із зовнішнього боку.

Небезпечно після кутового головою пробивав Стецьков, але й тут Когут забрав мʼяча. З плином часу гра ставала все нервовішою, адже конче потрібно було відігруватись. Але, на жаль, кінцівка пройшла майже без моментів. Криворіжці багато володіли мʼячем, але витиснути бодай щось з цього не зуміли.

10 вересня 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. Vbet Ліга. 4 тур. Київ. НСК «Олімпійський». +15 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Верес» (Рівне) - 0:1 (0:1)

Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків).

Асистенти арбітра: Денис Марченко, Руслан Єрмоленко (обидва - Чернігів).

Четвертий арбітр: Дмитро Панчишин (Харків).

Спостерігач арбітражу: Олександр Кран (Харків).

Делегат УАФ: Андрій Таран.

Гол: Віталій Дахновський, 28.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук – 24. Володимир Якімець, 5. Тимур Стецьков, 15. Віталій Вернидуб, 11. Микита Татарков (17. Владислав Семотюк, 83) – 19. Назар Волошин (94. Максим Задерака, 83), 50. Дмитро Семенов, 10. Дмитро Хомченовський (к) (97. Тимур Кораблін, 37), 22. Денис Шевченко (7. Андрій Понєдєльнік, 46) – 18. Денис Устименко, 9. Олексій Хобленко.

Запасні: 23. Богдан Сарнавський, 1. Богдан Хома, 13. Іван Зотько, 55. Іван Дібанго, 25. Драган Ловріч, 75. Гліб Попчук, 2. Вʼячеслав Рябов, 44. Євген Банада, 27. Роман Дебелко.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Верес» (Рівне): 47. Богдан Когут (к), 2. Роман Гагун, 33. Роман Мірошник, 3. Семен Вовченко, 42. Євген Пасіч (99. Микола Квасний, 75), 10. Дмитро Кльоц, 29. Валерій Кучеров (95. Василь Курко, 90), 11. Віталій Дахновський, 15. Олександр Лебеденко (25. Станіслав Шарай, 90), 17. Геннадій Пасіч, 89. Микола Гайдучик (7. Михайло Сергійчук, 72).

Запасні: 1. Вадим Ющишин, 77. Владислав Шарай, 9. Михайло Шестаков, 44. Дмитро Поворознюк, 78. Арсеній Коркодим.

Головний тренер: Юрій Вірт.

Попередження: Віталій Вернидуб, 32. Микита Татарков, 43. Тимур Стецьков, 49 – Семен Вовченко, 45+2. Віталій Дахновський, 67. Михайло Сергійчук, 86.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru