"Кривбас" - "Верес" 1:2

"Кривбас" - "Верес" 1:2}

Криворізький «Кривбас» у заключному контрольному матчі на літніх навчально-тренувальних зборах на Закарпатті зустрічався з рівненським «Вересом».

Початок спарингу залишився за суперником, якому вдалось забити два «швидких» голи. Ексгравець «Кривбасу» Балан на 6 хвилині з лінії карного майданчика головою замкнув подачу з кутового – 0:1. Через 10 хвилин знову стандарт, та знову проблеми для криворіжців. Цього разу розіграш кутового та удар в дотик Кухарука з середньої дистанції – 0:2.

«Кривбас» оговтався доволі швидко та у середині тайму перехопив ініціативу. Пройшли дві хороші атаки, які мали завершуватись голами, але, на жаль, рівняни вистояли. Спочатку після контратаки з гострого кута потужно пробивав Устименко, але кіпер «Вересу» впорався і з цим ударом, і з наступним добиванням одного з наших потенційних новачків.

А трошки пізніше Хобленко стріляв з перспективного стандарту. Рикошет, поперечина й тільки корнер. У подальшому команди проводили почергові атаки, але рахунок до перерви більше не змінився. Натомість на початку другої половини гри атаки червоно-білих принесли результат. Дібанго прострілив з флангу, а Устименко впритул розстріляв ворота - 1:2.

У подальшому криворіжці володіли відчутною перевагою, створивши ще як мінімум чотири класні моменти для взяття воріт, але з реалізацією сьогодні не склалось. 1:2. Наша команда повертається до Кривого Рогу, де після декількох вихідних продовжить підготовку до старту УПЛ.

19 липня 2023 року. Контрольний матч №6. Смт Середнє, Закарпатська область. Стадіон смт Середнє. 11:00. +24 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Верес» (Рівне) – 1:2 (0:2)

Голи: Денис Балан, 6 (0:1). Андрій Кухарук, 16 (0:2). Денис Устименко (Іван Дібанго), 60 (1:2). 

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru