"Кривбас" - "Верес" 2:1

"Кривбас" - "Верес" 2:1}

«Кривбас» у 7 турі УПЛ приймав у Кривому Розі рівненський «Верес». Рівняни тільки у минулому турі здобули свою першу перемогу в сезоні, обігравши «Чорноморець» - 3:1.

Дебют гри залишився за червоно-білими. Вони одразу взяли мʼяча під контроль та почали нагнітати біля чужих воріт. Та забили швидкий гол. Пішла передача у карний майданчик, невдала гра від захисника рівнян - мʼяч раптом відскочив до Кожушка. Олег потужно тут же пробивав з гострого кута – Паст здійснив сейв, але з добиванням Бескоровайного впоратись був вже не в змозі – 1:0. Криворіжці продовжили гостро атакувати.

І вже Задерака опинився у штрафному на хорошій для удару позиції, але трохи неточно. Пізніше як завжди активний по своїй бровці Дібанго стріляв злету – вище воріт. «Верес» трохи пізніше прийшов до тями та організував кілька власних випадів. Так, двічі було доволі небезпечно: особливо після удару впритул Владислава Шарая, коли Кліщук парирував снаряд ногами.

В цілому «Кривбас» контролював гру, але примудрився пропустити. Після удару по воротам Кліщука мʼяч влучив у руку Задераки. Арбітр спочатку призначила штрафний, а після перегляду VAR – пенальті… Кучеров розвів мʼяч та нашого воротаря по різних кутах – 1:1. Кінцівка тайму залишилась за господарями, які мали забивати як мінімум одного разу. Кожушко завершував класну флангову подачу від Іліча, але снаряд трохи розминувся з воротами.

Другий тайм розпочався з атак «Кривбасу», але і «Верес» намагався одразу відповідати своїми випадами. Після декількох по-справжньому небезпечних епізодів нам трохи не пощастило у завершенні. На 65 хвилині після хорошого пострілу та сейву Паста на добиванні був Приходько, який зʼявився на заміну, але удар не вийшов… Пізніше ще один гравець з лавки запасних мав шанс. Дебелко пробивав головою з непоганої позиції – неточно.

«Кривбас» тиснув, адже нічия не влаштувала підопічних Вернидуба. «Верес» у ці хвилини грав виключно на контратаках. І все-таки ми забили!!! Хомченовський кинув у прорив Дібанго, який відпасував на 11 метрів, звідкіля Іліч заштовхав мʼяча у ворота - 2:1! Дебютний гол Хрвоє за червоно-білих! Усіх з четвертою перемогою в сезоні!

17 вересня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 7 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +24 градуси.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Верес» (Рівне) – 2:1 (1:1)

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Семен Шлончак (Черкаси), Володимир Висоцький (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький).

Делегат УАФ: Ярослав Деревʼянко (Дніпро).

Асистент делегата УАФ: Олег Базай (Запоріжжя).

Арбітр ВАА: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Асистент ВАА: Олександр Корнійко (Миргород).

Спостерігач ВАА: Сергій Задіран (Дніпро).

Голи: Данило Бескоровайний, 11 (1:0). Валерій Кучеров, з пенальті, 34 (1:1). Хрвоє Іліч (Іван Дібанго), 85 (2:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 23. Хрвоє Іліч (11. Микита Татарков, 86), 8. Джихад Бізімана, 94. Максим Задерака (21. Денис Кузик, 82), 22. Юрій Вакулко (6. Клім Приходько, 64), 10. Дмитро Хомченовський (к), 78. Олег Кожушко (27. Роман Дебелко, 64).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 2. Вʼячеслав Рябов, 99. Віктор Блізніченко, 15. Данило Гончарук, 18. Денис Устименко, 17. Владислав Семотюк, 97. Жан По.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Верес» (Рівне): 44. Євген Паст, 3. Семен Вовченко, 5. Василь Курко (к), 9. Михайло Шестаков (2. Роман Гагун, 66), 19. Даниїл Хондак (91. Денис Світюха, 78), 23. Олександр Кучеренко, 25. Станіслав Шарай (20. Яго, 66), 29. Валерій Кучеров (88. Андрій Кухарук, 87), 77. Владислав Шарай, 89. Микола Гайдучик (14. Максим Марусич, 66), 95. Євгеній Шевченко.

Запасні: 47. Богдан Когут, 78. Арсеній Коркодим, 6. Жуліо Сезар, 15. Роман Ковалюк.

Головний тренер: Сергій Лавриненко.

Попередження: Джихад Бізімана, 72. Хрвоє Іліч, 88 - Валерій Кучеров, 45+1. Станіслав Шарай, 62. Семен Вовченко, 90+5.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru