"Кривбас" - "Віборг" 1:0

"Кривбас" - "Віборг" 1:0}

Криворізький «Кривбас» у передостанньому шостому спарингу на іспанських зборах зустрічався з данським «Віборгом», бронзовим призером минулого сезону. Початок гри трохи активніше провів суперник, який декілька разів потривожив Кліщука.

Після небезпечного пострілу зі штрафного Андрію навіть довелось добряче попрацювати, аби вберегти ворота в недоторканності. Червоно-білі відповіли дальнім ударом Іліча – кіпер данців не без проблем снаряд парирував. На 30 хвилині ми виконали кутовий, мʼяч відскочив до Понєдєльніка, який пасував у центр штрафного – мʼяч влучив в руку захиснику «Віборга» - це пенальті.

Іліч з позначки низом пробив у лівий від себе кут – голкіпер вгадав, куди пробʼє Хрвоє, але марно – 1:0. У подальшому Іліч був один з найактивніших на полі, та згодом мав ще один момент, але повз ворота. Після перерви «Кривбас» продовжував володіти мінімальною перевагою, але тривалий час без моментів. Данці ж нічим, крім декількох флангових подач, не запамʼятались.

В середині тайму «Віборг» дещо активізувався та мав напівшанс, але Стецьков заблокував потенційно небезпечний удар з близької відстані. У подальшому данці продовжували діяти попереду трохи гостріше, але наш захист грав надійно. Була можливість, аби подвоїти рахунок і у криворіжців, коли Приходько не вдався точний удар з другого поверху. 1:0 – мінімальна перемога «Кривбасу».

Свій останній контрольний матч на Піренеях команда Юрія Вернидуба зіграє у найближчий вівторок, 13 лютого, проти іспанської «Мурсії». Наступного дня делегація «Кривбасу» вирушить до України.

10 лютого 2024 року. Зимові НТЗ. Контрольний матч №6. Сан-Педро-дель-Пінатар, Іспанія. Стадіон «Пінатар Арена». 17:00 (за київським часом). 50 глядачів. +19 градусів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Віборг» (Віборг, Данія) – 1:0 (1:0)

Гол: Хрвоє Іліч, з пенальті, 31.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru