"Кривбас" - "Віборг": запрошуємо до участі у благодійному аукціоні

"Кривбас" - "Віборг": запрошуємо до участі у благодійному аукціоні}

Футбольний Клуб «Кривбас» продовжує свій збір в Іспанії… не тільки навчально-тренувальний, а й збір на автівки для захисників і захисниць України, підрозділу «Регбісти» роти ударних безпілотних розвідувальних авіаційних комплексів 129 Окремої бригади територіальної оборони.

https://send.monobank.ua/jar/6KDWjBjoAS - посилання на банку збору.

Як ми вже наголошували, для нас – це більше ніж збір, адже тут в Іспанії ФК «Кривбас» також виконує важливу соціальну місію: нагадує всьому світу про війну, з якою в наші домівки прийшла країна-агресор.

В рамках великого збору напередодні 10 лютого, коли «Кривбас» зіграє контрольний матч з данським «Віборгом», відбудеться благодійний аукціон, на який ми запрошуємо приєднатись всіх бажаючих допомогти ЗСУ. Це спільна ініціатива Клубу та Посольства України в Королівстві Іспанія.

У програмі – ексклюзивні лоти від «Кривбасу», Романа Зозулі та Посольства України в Королівстві Іспанія. Вхід на гру вільний. Початок аукціону – 15:00 за місцевим часом, 16:00 – за київським. Після цього на вас очікує захоплююче протистояння «Кривбас» – «Віборг». Запрошуємо всіх бажаючих.

Місце проведення: San Pedro del Pinatar (Сан-Педро-дель-Пінатар).

Стадіон: «Pinatar Arena» (https://maps.app.goo.gl/GhNpXwdcDsPJ67Xp8?g_st=ic)

Запрошуємо стати учасником благодійного аукціону ОНЛАЙН!

Для цього вам необхідно приєднатися за посиланням у Zoom о 15:00 за Києвом.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru