"Кривбас" вийшов з відпустки

"Кривбас" вийшов з відпустки}

Головна команда криворізького «Кривбасу» сьогодні провела перше тренування у 2022 році. Наша команда вийшла з відпустки, яка тривала понад півтора місяці. Футболісти та тренерський штаб почали прибувати до Кривого Рогу ще декілька днів тому.

Зустріч на Академії «Кривбас» вийшла емоціональною та радісною, адже червоно-білі не бачилися довгий час й встигли скучити один за одним. Після теоретичного заняття Олександр Бабич провів перше тренування у новому році. Воно відбулося у критому манежі Академії на штучному газоні.

Після вступного слова головного тренера футболісти були розподілені на дві групи й спочатку займалися розминкою та легкою біговою роботою. Після чого хлопці пограли у футбол. Відзначимо, що наразі з командою розпочали підготовку футболісти, які у першій половині сезону перебували у оренді в інших клубах: воротар Дмитро Черниш, захисники Іван Семеніхін, Ігор Коцюмака та Гліб Попчук, півзахисники Іван Козак, Максим Пирогов та Євген Ніколашин.

Також сьогодні усі футболісти почали проходити плановий медогляд. Зранку у лікарні перебувала перша група гравців, після обіду – друга. Завтра медогляд буде продовжено. «Кривбас» поки буде займатися у одноразовому режимі. Завтра – також теорія та тренування на Академії «Кривбас».

Перший зимовий збір криворіжці проведуть у Кривому Розі з 20 січня до 4 лютого (без контрольних матчів; заплановані тільки двосторонки), другий збір пройде з 8 до 22 лютого у турецькому місті Лара, третій – з 26 лютого до 11 березня у турецькому місті Белек.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru