"Кривбас" вийшов з відпустки та провів перше тренування

"Кривбас" вийшов з відпустки та провів перше тренування}

Сьогодні криворізький «Кривбас» вийшов з відпустки, яка тривала два тижні. Гравці, тренерський штаб, адміністрація команди зібрались разом на клубній базі після обіду.

До футболістів «Кривбасу», які прибули з різних куточків України, приєднався Олексій Хобленко. Нападник останні півроку виступав в оренді у «Карпатах». Гравці та тренери дуже тепло вітали один одного, що зайвий раз підкреслює дійсно сімейну атмосферу у колективі.

Після командного обіду відбулись короткі збори у конференц-залі, на яких Юрій Вернидуб розповів гравцям про найближчі плани «Кривбасу» та побажав усім вдалих і плідних тренувань. О 18:30 на одному з натуральних полів Академії «Кривбас» стартувало перше заняття після відпустки.

Тренування носило втягуючий характер. Після розминочних вправ футболісти займались біговою роботою, а потім попрацювали з мʼячами у квадратах. Завтра у червоно-білих починається планове медобстеження. Перші дні першого збору, який завершиться 1 липня, будуть втягуючими - одноразові вечірні тренування.

А вже з 23 червня команда буде займатись у дворазовому режимі. Нагадаємо, найближчий контрольний матч - 28 червня проти «Кременя», представника Першої ліги. Вдалих зборів, командо!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru