"Кривбас" - "Вікторія" Пльзень. Превʼю

"Кривбас" - "Вікторія" Пльзень. Превʼю}

Через довгі 25 років імʼя «Кривбасу» - знову на єврокубковій арені. Перший екзамен – бронзовий призер чемпіонату Чехії, регулярний учасник єврокубків – «Вікторія» Пльзень.

Перший суперник доволі непростий та має у своєму складі пʼять «збірників»: захисник Гранач, півзахисники Черв та Шульц – збірна Чехії, Две – захисник збірної Ліберії, Їрка – півзахисник збірної Словаччини. Очолює «Вікторію» досвідчений 72-річний спеціаліст Мірослав Коубек, який тренував низку місцевих клубів, а з пльзенцями вигравав чемпіонат та Суперкубок Чехії.

Суперники зустрічались на зимових зборах в Іспанії цього року й тоді «Вікторія» була сильніша – 3:0. Відзначимо, що два з трьох голів забив кремезний форвард Хори, який зараз виступає у празькій «Славії». Щодо «Кривбасу», то наша команда прибула до словацького Кошице, де відбудеться гра, у вівторок та сьогодні проведе передматчеве тренування на місцевій арені.

В заявці червоно-білих на Лігу Європи - 21 гравець, в заявці «Вікторії» – 25, з них 14 з чеським паспортом. Переможець пари у 4 раунді Ліги Європи зустрінеться з шотландським «Хартсом», переможений – в 4 раунді Ліги Конференцій з іспанським «Бетісом».

ПРИДБАТИ КВИТКИ

ПРИДБАТИ КВИТКИ У СЕКТОР B3 (для активних вболівальників)

Також ці місця безкоштовно відкриті для наших ветеранів війни, захисників і захисниць України, які зараз знаходяться на лікуванні або відновленні в Європі, за попередньою реєстрацією: social@fckryvbas.com

Ліга Європи 2024\2025. Третій кваліфікаційний раунд. Перший матч.

«Кривбас» Кривий Ріг, Україна - «Вікторія» Пльзень, Чехія.

7 серпня 2024, четвер. Кошице, Словаччина. Стадіон «Кошицька Футбалова Арена». 21:00 (за київським часом; 20:00 - за місцевим).

Суддівські призначення: 

Арбітр: Себастьян Гісхамер (Австрія).

Асистенти арбітра: Роланд Рідель, Сантіно Шрайнер (обидва - Австрія).

Четвертий арбітр: Ягер Крістофер (Австрія).

Відеоасистент арбітра: Мануель Шуттенгрубер (Австрія).

Помічник відеоасистента: Сара Телек (Австрія).

Трансляція: УПЛ ТБ.

Останній офіційний матч суперника:

«Яблонець» - «Вікторія» Пльзень 0:0. Чемпіонат Чехії 2024\2025. 1. Ліга. 3 тур. 03.08.2024.

«Вікторія»: Тврдонь, Две, Гранач, Ємелка, Копіц, Калвах (к), Черв, Гавел, Шульц (Рікардіньо, 86), Видра (Слончик, 71), Вашулін (Метсоко, 55).

Запасні: Вігеле, Сене, Каду, Москера, Міка, Паньйос, Сойка, Їрка.

Головний тренер: Мірослав Коубек.

Цікаві факти:

- «Кривбас» вперше після відродження імені Клубу зіграє в єврокубках;

- «Вікторія» в минулому єврокубковому сезоні дісталась чвертьфіналу Ліги Конференцій, де за сумою двох матчів поступилась у додатковий час майбутньому фіналісту турніру - «Фіорентині» (0:0, 0:2).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru