"Кривбас" - "Ворскла" 1:1

"Кривбас" - "Ворскла" 1:1}

Сьогодні у 23 турі УПЛ «Кривбас» в рідних стінах зустрічався з «Ворсклою». Перше символічне введення мʼяча у матчі зробив Владислав Микитюк, вихованець ДЮСШ-1 «Кривбас-84», який прийняв пропозицію стати лідером Parafan Club Kryvbas.

Щодо стартового складу криворіжців, то відзначимо офіційний дебют Маханькова, який вийшов у ворота замість Кліщука, у якого пошкодження. Також після травми повернувся в основну обойму Кожушко, а от Прінс, який напередодні поєдинку опинився у лазареті, не потрапив навіть у заявку. З перших хвилин господарі заволоділи ініціативою.

Вже на 4 хвилині Вакулко отримав мʼяча у карному майданчику, але з непоганої позиції пробив вище воріт. Згодом класний момент був у Понєдєльніка, якого тет-а-тет з Ісенком фірмовою довгою передачею вивів Стецьков, але Андрій не зумів переграти опонента. На 20 хвилині подача з кутового – вже Бескоровайний виграв позицію у захисника, але в дотик пробив повз ближню стійку.

«Кривбас» нагнітав. Здавалось, гол лише справа часу. Так воно в принципі й вийшло. Через хвилину чергова атака: Кожушко летів зліва, прострілив та влучив мʼячем в руку Хрипчука. Пенальті! До мʼяча підійшов Соса, та впевнено вгатив сферу у лівий від себе кут – 1:0! Пропущений гол активізував «Ворсклу». І вона провела декілька швидких атак. Після одної з таких Степанюка вивели на побачення з Маханьковим, й той перекинув мʼяча над нашим голкіпером – 1:1.

Криворіжці продовжували йти вперед, але могли пропустити після контратаки, коли Мякушко пробачив, пробивши повз ворота з 11-метрової відмітки. Кінцівка тайму пройшла в атаках червоно-білих, але полтавці відбились. У перерві Юрій Вернидуб зробив дві заміни на атаку: вийшли Задерака та Микитишин. І вже на 47 хвилині ще один момент у нашої команди: Понєдєльнік ударом з другого поверху влучив у стійку.

«Кривбас» знову заволодів перевагою: проходила атака за атакою, але захист полтавців якимось дивом тримався. На 64 хвилині Хомченовський розстрілював ворота впритул після прострілу Задераки – мʼяч влучив на лінії воріт у Корнієнка та знову поцілував стійку… Тиск на ворота суперника з кожною хвилиною ставав дедалі сильнішим. Гості у ці хвилини грали відверто на відбій. 

В кінцівці гри ворскляни дещо відсунули гру від своїх воріт, і наші хлопці втратили дуже багато дорогоцінного часу. На жаль, маємо втрачену перемогу. Дякуємо команді за класний футбол та рухаємось далі.

8 квітня 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 23 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 650 глядачів. +21 градус.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Ворскла» (Полтава) – 1:1 (1:1)

Арбітр: Олексій Деревінський (Хмельницький).

Асистенти арбітра: Віктор Матяш (Донецьк), Віталій Скобля (Суми).

Четвертий арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Спостерігач арбітражу: Олександр Войтюк (Запоріжжя).

Делегат УАФ: Василь Бабій (Житомир).

Асистент делегата УАФ: Віктор Радушинський (Житомир).

Арбітр ВАА: Микола Балакін (Київська область).

Асистент ВАА: Валентин Куцев (Київська область).

Спостерігач ВАА: Олег Плужник (Харків).

Голи: Даніель Соса, з пенальті, 22 (1:0). Руслан Степанюк, 30 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 30. Володимир Маханьков - 7. Андрій Понєдєльнік, 13. Данило Бескоровайний (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 22. Юрій Вакулко, 8. Джихад Бізімана (20. Артур Микитишин, 46), 21. Денис Кузик (97. Жан По, 73), 10. Дмитро Хомченовський (47. Єгор Твердохліб, 87), 9. Даніель Соса (94. Максим Задерака, 46) – 78. Олег Кожушко (14. Максим Луньов, 73).

Запасні: 1. Богдан Хома, 39. Натанаель Сантіні, 11. Микита Татарков, 25. Рафаель Бандейра, 23. Хрвоє Іліч, 99. Віктор Блізніченко, 2. Вʼячеслав Рябов.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Ворскла» (Полтава): 7. Павло Ісенко, 4. Ігор Пердута (к), 27. Ілля Крупський, 44. Данііл Хрипчук, 18. Євген Павлюк, 50. Ібрахім Кане (30. Іван Нестеренко, 71), 33. Сергій Мякушко (24. Антон Глущенко, 53), 92. Самбу Сіссоко, 11. Руслан Степанюк (65. Амількар Коджові, 87), 22. Микола Ковталюк (77. Ардіт Толі, 53), 9. Віктор Корнієнко (25. Наджееб Якубу, 71).

Запасні: 61. Олександр Домолега, 57. Тарас Галас, 74. Тіаго Сантана, 5. Лукас Рамірес.

В. о. гол. тренера: Сергій Долганський.

Попередження: Джихад Бізімана, 34. Тимур Стецьков, 58. Максим Луньов, 80.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru