"Кривбас" - "Ворскла" 1:1

"Кривбас" - "Ворскла" 1:1}

«Кривбас» зіграв домашній матч 7 туру УПЛ проти «Ворскли». Юрій Вернидуб зробив тільки одну зміну в старті у порівнянні з останнім переможним поєдинком проти «Лівого Берега». Твердохліб замінив в центрі півзахисту Луньова.

Перший символічний удар в матчі виконав молодший сержант Володимир Волошин. Слава Україні! Героям Слава!

Перший тайм

Початок гри було відкладено через повітряну тривогу. А коли вона закінчилась і команди зіграли всього шість хвилин, то розпочалась друга. Після півгодинної паузи матч було поновлено. «Кривбас» володів мінімальною перевагою, щоправда, довгий час створити загрозу воротам ворсклян не вдавалось.

Натомість першим ударом в зустрічі відзначились гості. Ієде змістився в центр та пробив несильно в руки Кліщуку. У відповідь криворіжці провели непогану флангову атаку на 26 хвилині: подача Бандейри, скидка Вакулка та удар головою Твердохліба у боротьбі - вище воріт. Пішла більш цікава гра: тричі по воротам Кліщука здалеку пробивали полтавці, двічі Челядін - дуже неточно.

На 37 хвилині ми забили: Микитишин виконав хорошу подачу у штрафний, де першим на мʼячі був активний Твердохліб - гол! Але лайнсмен зафіксував офсайд. «Ворскла» дещо прокинулась, та провела свою разючу атаку. Ієде отримав шкіряного у карному майданчику, накрутив захисників та потужно пробив у дальню девʼятку - 0:1.

«Кривбас» відповів за хвилину сильним ударом одного з найактивніших у складі нашої команди По, але Ісенко впорався з ударом. Кінець тайму залишився за нами і ми встигли зрівняти рахунок до перерви. По влучив у стінку з небезпечного стандарту, але першим на мʼячі був Соса, який ударом з другого поверху увігнав сферу у дальній кут - 1:1! Зі свистком на перерву пролунала третя повітряна тривога за гру…

Другий тайм

Після відбою гра поновилась. Дебют другої половини залишився за нашими хлопцями. Двічі здалеку пристрілювався По – у площину, але Ісенко впорався, хоч і не без проблем. «Кривбас» притискав суперника до його воріт, але той оборонявся великими силами. Дещо освіжили гру заміни у складі криворіжців. Задерака, Аморозо, Луньов одразу включились у гру.

«Ворсклу» влаштовував рахунок, тому вона продовжувала «сушити» гру: багато передач назад, затягування часу. Наша ж команда йшла вперед та сподівалась вирвати перемогу. Але, на жаль, три очки сьогодні взяти не судилось. 1:1 - нічия.

22 вересня 2024 року. Чемпіонат України 2024\2025. VBET Ліга. 7 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». 15:30. +25 градусів. 600 глядачів.

«Кривбас» (Кривий Ріг) - «Ворскла» (Полтава) - 1:1 (1:1)

Арбітр: Олександр Шандор (Львів).

Асистенти арбітра: Валентин Куцев (Київська область), Марина Стрілецька (Суми).

Четвертий арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Спостерігач арбітражу: Віталій Годулян (Одеса).

Делегат УАФ: Ярослав Деревʼянко (Дніпро).

Арбітр ВАА: Ігор Пасхал (Херсон).

Асистент ВАА: Сергій Приступа (Черкаська область).

Спостерігач ВАА: Олександр Дердо (Чорноморськ). 

Голи: Самсон Ієде, 41 (0:1). Даніель Соса, 45+2 (1:1).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 25. Рафаель Бандейра, 3. Олександр Романчук, 15. Олександр Драмбаєв, 21. Денис Кузик - 22. Юрій Вакулко, 8. Джихад Бізімана (27. Маттео Аморозо, 71), 97. Жан По (94. Максим Задерака, 63), 11. Єгор Твердохліб (14. Максим Луньов, 63), 20. Артур Микитишин (7. Андрій Понєдєльнік, 81) - 9. Даніель Соса.

Запасні: 1. Богдан Хома, 30. Володимир Маханьков, 66. Бакарі Конате, 23. Хрвоє Іліч, 64. Ярослав Шевченко, 59. Ілля Каплунов.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Ворскла» (Полтава): 7. Павло Ісенко, 4. Ігор Пердута (к), 25. Лука Гучек, 5. Олександр Чорноморець, 27. Ілля Крупський, 6. Олександр Скляр (80. Денис Ндукве, 63), 44. Данііл Хрипчук, 38. Артем Челядін (15. Артем Кулаковський, 84), 33. Сергій Мякушко (30. Іван Нестеренко, 63), 11. Ібрахім Кане (26. Станіслав Прус, 88), 77. Самсон Ієде (22. Микола Ковталюк, 84).

Запасні: 71. Дмитро Ященко, 40. Дмитро Черниш, 19. Данило Ізотов, 10. Демір Шкрієль.

В. о. гол. тренера: Сергій Долганський.

Попередження: Сергій Мякушко, 45+1. Артем Челядін, 47. Ігор Пердута, 69. Артем Кулаковський, 90+3.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru