"Кривбас" залишив Олександр Мішуренко

"Кривбас" залишив Олександр Мішуренко}

Криворізький ФК «Кривбас» продовжує повідомляти про тих футболістів, які залишають команду у літнє міжсезоння. Восьмою втратою є 32-річний досвідчений нападник Олександр Мішуренко.

Олександр захищав кольори «Кривбасу» з жовтня 2020 року, відзначившись дебютним голом у першому ж поєдинку у Новій Каховці проти «Енергії» - 4:2. За сезон через травму встиг зіграти тільки у 7 матчах, забив 3 голи, зробив 1 результативну передачу. В активі 576 хвилин, у пасиві – 1 попередження.

Нагадаємо, Мішуренко – вихованець Дніпровського футболу. На професійному рівні також грав за «ВПК-Агро», «Інгулець» та «Інгулець-2».

ФК «Кривбас» висловлює подяку Олександру за професіоналізм та бійцівські якості, внесок у звитяги клубу. Бажаємо тільки перемог й успіхів у подальшій кар’єрі.

Раніше Кривий Ріг залишили захисники Богдан Сокол та Андрій Дедяєв, півзахисники Олександр Гуськов та Артур Карноза, нападники Віктор Берко та Костянтин Черній, з якими не було продовжено контракти. Через травму професійну кар’єру завершив досвідчений півзахисник, легендарний Андрій Григорик.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru