"Кривбас" заповнив паузу в чемпіонаті двосторонкою: "білі" переграли "зелених"

"Кривбас" заповнив паузу в чемпіонаті двосторонкою: "білі" переграли "зелених"}

Криворізький «Кривбас», заповнюючи паузу в УПЛ, пов’язану з матчами збірних, сьогодні провів контрольний матч – двосторонку. «Білі» маніжки проти «зелених». Спаринг пройшов у форматі двох таймів по 30 хвилин.

Не дивлячись на рахунок, на полі точилась справжня чоловіча боротьба, але одна з команд сьогодні все ж була сильнішою. Вже у дебюті сторони могли обмінятись забитими голами: Кожушко ефектно ударом в падінні замикав флангову подачу, але Хома потягнув. Й тут же мав момент Устименко, але з вбивчої позиції пробив біля стійки.

Тут же ще один шанс мав Кожушко, коли вже обіграв воротаря, але з гострого кута влучив у стійку. На 16 хвилині Олег асистував Дібанго, який увірвався у карний майданчик та відкрив рахунок. За сім хвилин «білі» подвоїли перевагу: Кожушко все ж таки забив свій гол, підрізавши кулю у ближній кут після передачі з флангу.

Щоправда, вже невдовзі «зелені» один гол відквитали. Блізніченко потужно приклався у ближню девʼятку з середньої відстані. У другому таймі команда Кожушка забила ще двічі та відсвяткувала підсумкову перемогу – 4:1. Дубль оформив герой останнього матчу УПЛ проти «Чорноморця» Приходько, який спочатку реалізував вихід один на один, а згодом точно пробив зі стандарту.

Але, найголовніше, усі отримали необхідне ігрове навантаження, та продовжують підготовку до виїзного матчу 11 туру проти «Металіста 1925».

14 жовтня 2023 року. Контрольний матч. Двосторонка. Кривий Ріг. Академія «Кривбас». 12:00. +20 градусів.

«Кривбас» (білі) (Кривий Ріг) – «Кривбас» (зелені) (Кривий Ріг) – 4:1 (2:1)

Голи: Іван Дібанго, 16 (1:0). Олег Кожушко, 23 (2:0). Віктор Блізніченко, 28 (2:1). Клім Приходько, 33 (3:1). Клім Приходько, 49 (4:1).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru