"Кривбас" запросив болбоїв гри з "Дніпром-1" на спільну вечерю

"Кривбас" запросив болбоїв гри з "Дніпром-1" на спільну вечерю}

Головна команда «Кривбасу» запросила гравців клубної Академії, які були болбоями на матчи з «Дніпро-1», на спільну вечерю.

Нагадаємо, що на післяматчевій пресконференції головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер причину невдачі знайшов не у діях своїх підопічних, а у болбоях стадіону «Гірник», звинувативши тих у поразці. Мовляв, довго подавали мʼячі, затягували час.

Зрозуміло, що при спілкуванні хлопці згадали, в тому числі, і гру з дніпрянами. Вихованці Академії «Кривбас», які працювали на матчі, Сергій Милобог та Олег Чижов розповили, що саме сталось на грі.

Сергій Милобог каже, що досі шокований тим, як поводились та «спілкувались» з ними представники «Дніпра-1»: «Майже увесь матч вони ображали нас, та вигукували нецензурні вислови. А в одному з моментів гравець «Дніпра-1» Гуцуляк взагалі вирвав мʼяча з рук. При цьому головний тренер дняпрян Олександр Кучер просто нецензурно облаяв мене. А дехто з персоналу дніпрян з лави запасних взагалі погрожували нам фізичною розправою.

Кричали й з трибун. І це були представники «Дніпра-1». І знову  мати, лайки та погрози.

Щодо моменту у другому таймі із захисником «Дніпра-1» Габріелем Гомесом, то, чесно кажучи, й не хочеться згадувати про те, що він мені сказав та куди «послав». Але така поведінка легіонера команди УПЛ просто неприпустима. Я так розумію, що легіонер «Дніпра-1» приїхав до України грати у футбол, заробляти собі на життя, але чому він дозволяє собі таку поведінку по відношенню до нас? Так, можливо те, що я не подав мʼяч вчасно, а кинув його на землю, неправильно. Але, сподіваюсь, ситуація, про яку я говорю, хоч трохи мене виправдовує».

Захисник червоно-білих Віталій Вернидуб від імені всієї команди подякував хлопцям за гру і зазначив, що у цій перемозі є і їхня заслуга. «Кривбас» Це Ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru