"Кривбас" завітав до легендарного Василя Гладких

"Кривбас" завітав до легендарного Василя Гладких}

Футбольний клуб «Кривбас» Кривий Ріг у минулу п’ятницю завітав в гості до легендарного капітана клубу 60-70 років Василя Гладких. Нещодавно, Василь Іванович потрапив до лікарні у зв’язку із погіршенням здоров’я, але професіоналізм криворізьких медиків й підтримка вболівальників допоміг ветерану повернутися додому.

ФК «Кривбас» висловлює подяку усім небайдужим, хто не став осторонь й фінансово допоміг легенді криворізького футболу поліпшити стан здоров’я. Василь Іванович зізнався, що був приємно здивований такій великій увазі до своєї персони та передавав всім вболівальникам вітання.

Віце-президент клубу Сергій Мазур, а також футболісти Андрій Григорик та Володимир Заїменко подарували ветерану футболку із шостим номером, у якій Гладких захищав честь клубу в переважній більшості усіх матчів.

Зустріч із легендою була приурочена до дня народження «Кривбасу», його 62-річчя, до розвитку й становлення якого Василь Гладких має безпосереднє відношення. Григорик та Заїменко, два капітани, висловили подяку Василю Івановичу за його великий внесок у досягнення великого клубу. Бажаємо легенді міцного здоров’я!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

 

Теги

Зроблено в Oranges Guru