"Кривбас" зіграв двосторонку перед "Минаєм": "червоні" переграли "білих"

"Кривбас" зіграв двосторонку перед "Минаєм": "червоні" переграли "білих"}

Паузу в чемпіонаті УПЛ, повʼязану з проведенням міжнародних матчів збірних, криворізький «Кривбас» заповнив у неділю клубним товариським матчем. Спаринг проходив за сильного вітру та дощу, який іноді змінювався на мокрий сніг.

Рахунок довго тримався «сухим». Гольові моменти змарнували По, Кожушко, Вакулко, Дебелко та Кузик. Затишшя перервав Приходько – Клім черпаком віддав на Прінса, який відкрив рахунок. Перший тайм залишився за «червоними» - 1:0.

На початку другого тайму простріл Бандейри на дальній стійці замкнув Задерака – 1:1. Але «червоні» знову відновили свою перевагу: Устименко скористався помилкою захисту і знову вивів червоних уперед – 2:1. За кілька хвилин Прінс вдало зіграв на добиванні і збільшив рахунок – 3:1. Пройшло ще небагато часу, й Устименко віддав на Прінса, який технічно розвернувся і невідпорно пробив у дальній кут – 4:1.

Проте «білі» не опустили руки. Кожушко з гострого кута прошив голкіпера – 4:2. І майже одразу Кузик скористався помилкою в центрі поля і метрів з 35 перекинув воротаря – 4:3. Цей гол став фінальним у насиченому спарингу за складних погодних умов. Далі «Кривбас» продовжує підготовку до поєдинку з «Минаєм» у одноразовому режимі. 

19 листопада 2023 року. Контрольний матч. Двосторонка. Кривий Ріг. Академія «Кривбас». 13:00. +6 градусів.

«Кривбас» (червоні) (Кривий Ріг) – «Кривбас» (білі) (Кривий Ріг) – 4:3 (1:0)

Голи: Прінс Аду (1:0). Максим Задерака (1:1). Денис Устименко (2:1). Прінс Аду (3:1). Прінс Аду (4:1). Олег Кожушко (4:2). Денис Кузик (4:3).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru