"Кривбас" - "Зоря" 2:2. Ми - "зимові" чемпіони УПЛ!

"Кривбас" - "Зоря" 2:2. Ми - "зимові" чемпіони УПЛ!}

Сьогодні у 17 турі УПЛ «Кривбас» приймав у заключному матчі 2023 року «Зорю». Через пошкодження пропускав гру Бескоровайний. Замість нього в парі зі Стецьковим у центрі захисту з перших хвилин вийшов досвідчений Рябов. Й початок поєдинку залишився за криворіжцями. Вже в дебюті Кузик після помилки захисника мав забивати, але з гострого кута пробив над воротами.

«Кривбас» продовжив тиснути та досяг свого вже згодом. Рябов віддав класну довгу передачу на хід Задераці. Макс вийшов один на один, та стріляв у дотик. Сапутін парирував мʼяча, але з добиванням Кожушка впоратись був безсилий! 1:0! Згодом ще один момент біля чужих воріт: Іліч відібрав снаряд у опонента та потужно проюїбивав у кут – воротар врятував луганців.

Червоно-білі продовжували міцно тримати перевагу у себе в руках. На 19 хвилині після кутового Чурко притримав у власному штрафному Понєдєльніка. Арбітр призначив пенальті, але після обговорення моменту з колегами на VAR рішення скасував. Дуже дивне, і, головне, несправедливе рішення. «Зоря» за півтайму запамʼяталась тільки ударами з середньої дистанції Алефіренка і Боля.

Господарі виглядали набагато краще до перерви. Та цілком закономірно забили вдруге! Активний Кожушко пробивав з меж карного майданчика – удар заблокували, але Понєдєльнік після відсоку від суперника щосили вгатив під поперечину – 2:0! «Зоря» за декілька хвилин реалізувала свій чи не єдиний шанс. Герреро вдався потужний і точний удар здалеку – 2:1.

Другий тайм знову розпочався з атак «Кривбасу». Дібанго у дебюті промчав флангом та стріляв у дальній кут трохи неточно. За десять хвилин знову момент у Кожушка! Приходько, який тільки-но зʼявився на заміну класно віддав врозріз. Вихід тет-а-тет, Олег вже обіграв кіпера, але влучив у захисника, який знаходився на лінії воріт… Поряд був Кузик, але Кожушко вирішив пробивати сам.

Луганці поступово вирівняли гру та почали загрожувати воротам криворіжців. Небезпечно пробивав Горбач, а після моменту Джордана, який пробивав впритул нас реально врятував Кліщук. Не забиваєш ти... Активність суперника, на жаль, принесла йому результат згодом. Після подачі з кутового Батагов коліном поцілив у ближній кут - 2:2

Криворіжці понеслись вперед забивати втретє, але ледь не пропустили контратаку. Горбач пробачив нас після після флангової передачі. Гострий удар прийшовся вище воріт. 2:2 - «Кривбас» - «зимовий» чемпіон УПЛ, з чим ми і вітаємо нашу команду! Рухаємось далі! «Кривбас» Це Ми! Дякуємо усім вболівальникам за неймовірну підтримку у 2023 році!

9 грудня 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 17 тур. Кривий Ріг. Стадіон «Гірник». +1 градус.

«Кривбас» (Кривий Ріг) – «Зоря» (Луганськ) – 2:2 (2:1)

Арбітр: Дмитро Бондаренко (Одеса).

Асистенти арбітра: Володимир Думенко (Харків), Ігор Рибченко (Запоріжжя).

Четвертий арбітр: Михайло Райда (Закарпатська область).

Спостерігач арбітражу: Орест Шмигельський (Львів).

Делегат УАФ: Олександр Нечипоренко (Харків).

Арбітр ВАА: Юрій Іванов (Донецька область).

Асистент ВАА: Семен Шлончак (Черкаси).

Спостерігач ВАА: Євген Арановський (Хмельницький).

Голи: Олег Кожушко, 11 (1:0). Андрій Понєдєльнік, 40 (2:0). Едуардо Герреро, 42 (2:1). Арсеній Батагов, 78 (2:2).

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 2. Вʼячеслав Рябов, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 8. Джихад Бізімана, 23. Хрвоє Іліч (22. Юрій Вакулко, 84), 21. Денис Кузик (10. Дмитро Хомченовський, 84), 94. Максим Задерака (99. Віктор Блізніченко, 74), 27. Роман Дебелко (6. Клім Приходько, 61), 78. Олег Кожушко (18. Денис Устименко, 83).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 45. Володимир Вілівальд, 14. Максим Луньов, 11. Микита Татарков, 97. Жан По, 80. Прінс Аду.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

«Зоря» (Луганськ): 1. Олександр Сапутін, 74. Ігор Снурніцин, 44. Арсеній Батагов, 3. Антон Боль, 70. Ігор Кирюханцев (55. Джордан, 68), 10. Денис Нагнойний (94. Олег Данченко, 46), 9. Дмитро Мишньов (19. Владислав Бугай, 59),  20. Вячеслав Чурко, 7. Денис Антюх (22. Петар Мічін, 76), 39. Едуардо Герреро, 11. Даниїл Алефіренко (17. Ігор Горбач, 46).

Запасні: 36. Антон Жилкін, 8. Олексій Хахльов, 4. Жан Клод Азіангбе, 15. Кирило Дришлюк, 78. Венделл.

В. о. головного тренера: Юрій Коваль.

Попередження: Юрій Вакулко, 84. Джихад Бізімана, 90+2 - Вячеслав Чурко, 19. Дмитро Мишньов, 28. Арсеній Батагов, 80. Ігор Горбач, 88. 

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru