KRYVBAS CUP 2024 на Хмельниччині: 10 команд, нагороди і подарунки

KRYVBAS CUP 2024 на Хмельниччині: 10 команд, нагороди і подарунки}

Минулими тижня у селищі Жилинці Хмельницької області відбувся другий дитячо-юнацький футбольний турнір KRYVBAS CUP 2024. ФК «Кривбас» організував змагання для дітей 2011-2012 року народження. Перший турнір KRYVBAS CUP 2024 нещодавно відбувся у Арбузинці на Миколаївщині.

В Жилинцях участь прийняли 10 команд. Після баталій в двох групах було визначено пари плей-офф, а згодом і учасників вирішального двобою змагань. У фіналі ДЮСШ Катеринопіль здолала «МК» з Хмельницької області – 2:0 та здобула перше місце.

«Дуже раді, що вдалось провести вже другий турнір KRYVBAS CUP 2024. Ми побачили дуже багато молодих талановитих футболістів, з якими, я впевнений, ми зустрінемось в Академії «Кривбас» у майбутньому. Дякуємо співорганізаторам за якісну організацію змагань. Дякуємо Збройним Силам України за можливість проведення турніру», - підкреслив технічний директор ФК «Кривбас» Віталій Павлов.

Місця на турнірі KRYVBAS CUP 2024 розподілились наступним чином:

1. ДЮСШ Катеринопіль

2. «МК» Хмельницька область

3. «Фортеця» Камʼянець-Подільський

4. «ПРОФІБОЛ» Хмельницький

5. «Вікторі» Первомайськ

6. «Шахтар» Вінниця

7. ФК «Антоніни» Хмельницька область

8. «Кристал» Чортків

9. ДЮСШ-3 Хмельницький

10. ДЮСШ Нова Ушиця

Усі учасники змагань отримали памʼятні призи від ФК «Кривбас», а переможці - нагороди та подарунки. Нагородження проводили технічний директор Клубу Віталій Павлов, а також ексфутболіст нашої команди Вʼячеслав Рябов.

«Хотів би відзначити бажання та прагнення до перемоги всіх юних учасників KRYVBAS CUP 2024. За два дні змагань побачив дуже багато футболу, всі – великі молодці. В нашій країні дуже багато талановитої футбольної молоді, й цього разу ми ще раз в цьому пересвідчились», - впевнений Вʼячеслав Рябов.

Щодо індивідуальних нагород KRYVBAS CUP 2024: Мирослав Сорока (ДЮСШ-3) – найкращий воротар турніру; Артур Кривий («Фортеця») – найкращий захисник; Анна Вольчук («Антоніни») – найкращий півзахисник; Іван Пташник («Вікторі») – найкращий нападник; Андрій Літвінчук (ДЮСШ Катеринопіль) - найкращий гравець турніру. Наші вітання! Попереду – нові турніри KRYVBAS CUP 2024.

БІЛЬШЕ ФОТО

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru