KRYVBAS SUPPORT 24/7: ставай ще ближче до ФК "Кривбас"!

KRYVBAS SUPPORT 24/7: ставай ще ближче до ФК "Кривбас"!}

Напередодні нового  чемпіонату УПЛ і старту Клубу в єврокубках нам, як ніколи потрібна твоя підтримка! Час об’єднатися, та разом йти до нових перемог. ФК «Кривбас» спільно з преміум спонсором Клубу Money 24/7 створили проект, завдяки якому ти можеш стати ще ближче до червоно-білих.

Що таке KRYVBAS SUPPORT 24/7? Це закрите ком'юніті найвідданіших вболівальників, для яких ФК «Кривбас» створив унікальні умови:

- Закритий канал комунікацій

- Пріоритетний доступ до новин

- Можливість першими придбати квитки для друзів

- Спілкування з представниками Клубу онлайн

- Відвідування відкритих тренувань

- Трансляції закритих матчів

- Знижки в фаншопі та у партнерів Клубу

- Ексклюзивні розіграші та ще багато чого цікавого для тих, хто готовий підтримувати свою улюблену команду у форматі 24/7

Як отримати доступ до KRYVBAS SUPPORT 24/7? Все максимально просто: придбай один з абонементів на сезон УПЛ 2024/2025, як тільки вони надійдуть у продаж. Купуй і отримуй не тільки ексклюзивні можливості, а й фірмовий GiftBox від ФК «Кривбас» та преміум спонсора Клубу - Money 24/7.

Першими членами KRYVBAS SUPPORT 24/7 автоматично стали володарі абонементів на минулорічний бронзовий сезон червоно-білих і саме ці вболівальники мають першочергове право викупити свої місця на новий сезон 2024/2025 та підтвердити статус найвідданіших вболівальників.

УВАГА! Закритий продаж абонементів триватиме з 19:00 п’ятниці 19.07 до 19:00 неділі 21.07. Надалі абонементи будуть у відкритому доступі. 

Не зволікай, приєднуйся першим до KRYVBAS SUPPORT 24/7.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru