"Ладомир" - ЖФК "Кривбас" 0:4

"Ладомир" - ЖФК "Кривбас" 0:4}

ЖФК «Кривбас» провів черговий календарний матч в рамках Вищої ліги ЧУ. Сьогодні у 6 турі наші дівчата зустрічались у гостях з володимирським «Ладомиром» й здобули ще одну впевнену перемогу.

Не дивлячись на підсумковий рахунок, гра для підопічних Володимира Єфімако складалась непросто. Більш того, у першому таймі гості, які вважалися беззаперечними фаворитками зустрічі, не лише не змогли забити «Ладомиру», але й практично нічого не створили біля володінь молодої Варвари Новікової.

Так, підходів до воріт з різних флангів було достатньо, проте криворізькі дівчата в завершальній стадії атак приймали неправильні рішення, а в окремих епізодах гравчинь банально підводила техніка, і м’яч після їх ударів пролітав далеко від цілі. Слід відзначити і далеко не найкращий стан газону, що практично невілював перевагу команди Єфімако у майстерності. Грати у пас було досить складно, тож на перший план вийшли боротьба, швидкість та бійцівські якості. 

У такому матчі в нагоді «Кривбасу» став досвід його лідерок: на 67 хвилині Ольга Басанська, отримавши м’яч на лівому фланзі, обіграла захисницю і змусила її фолити - пенальті! Леся Ольхова ударом з «позначки» залишила автограф у воротах своєї колишньої команди.

Відкривши рахунок, гості заграли розкутіше, і моменти почали виникати біля воріт Новікової один за одним. Наступною привітання від партнерок приймала Поліна Янчук, яка завершила точним ударом простріл від Діани Бєлякової. А зняла усі питання щодо переможця Ольга Бойченко. Спочатку нападниця скористалася виходом один на один з голкіперкою та елегантно закинула м’яч їй за комірець, а за дві хвилини до закінчення матчу потужно пробила з лінії штрафної площі, поціливши точно у нижній кут.

4:0 – команда Володимира Єфімако довела свою перевагу у класі та у Володимирі впевнено здобула чергові три очки. Наступна зупинка «Кривбасу» - Рівне, де 2 листопада червоно-білі у 8 турі зіграють з «Вересом».

30 жовтня 2022 року. Чемпіонат України-2022/2023. Вища ліга. 7 тур. Володимир, Волинська область. Стадіон «Олімп». 13:00. +16 градусів.

ЖФК «Ладомир» (Володимир, Волинська обл.) - ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:4 (0:0)

Арбітриня: Анастасія Супоніна (Хмельницький).

Асистентки арбітрині: Ірина Янішевська (Львівська область), Ірина Чайка (Львівська область).

Четвертий арбітр: Андрій Шевчук (Волинська область).

Спостерігач арбітражу: Андрій Валенко (Львів).

Голи: Леся Ольхова, з пенальті, 67 (0:1). Поліна Янчук, 76 (0:2). Ольга Бойченко, 78 (0:3). Ольга Бойченко, 88 (0:4).

ЖФК «Ладомир» (Володимир): 1. Варвара Новікова, 14. Вікторія Гірин (к), 2. Марія Ігнатенко, 7. Тетяна Апполоніна, 9. Настасія Котельчук, 15. Божена Дуб, 18. Мирослава Невар, 33. Олена Єфімчук, 71. Дана Коротчук (11. Любов Цілуванська, 31), 77. Юлія Стець, 99. Вероніка Борковська.

Запасні: 2. Тетяна Гадада, 11. Анастасія Довганик, 20. Діана Ткачук, 16. Єлізавета Жовнір.

Головний тренер: Олег Бортнік.

ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг): 12. Дар’я Келюшик, 3. Думітріца Прісекарь, 4. Руслана Девченко (33. Крістіне Алексанян, 66), 99. Леся Ольхова, 22. Ольга Басанська (15. Анна Іванова, 84), 98. Даяна Семків, 8. Юлія Зубар (11. Анна Стєкольщикова, 84), 96. Христина Єрьоменко (9. Олена Підгорна, 80), 88. Діана Бєлякова (6. Любов Мозга, 80) 10. Поліна Янчук, 44. Ольга Бойченко.

Запасні: 1. Олександра Кулик, 20. Амарієль Сонкенг.

Головний тренер: Володимир Єфімако.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru