"Ладомир" - ЖФК "Кривбас": 30 жовтня о 12:00

"Ладомир" - ЖФК "Кривбас": 30 жовтня о 12:00}

Наступним суперником криворізького ЖФК «Кривбас» у Вищій лізі чемпіонату України-2022/2023 стане ЖФК «Ладомир». Команда Володимира Єфімако зустрінеться зі своїм суперником на стадіоні «Олімп» у Володимирі Волинської області 30 жовтня (неділя) о 12:00.

Суддівські призначення:

Арбітриня: Анастасія Супоніна (Хмельницький).

Асистентки арбітрині: Ірина Янішевська (Львівська область), Ірина Чайка (Львівська область).

Четвертий арбітр: Андрій Шевчук (Волинська область).

Спостерігач арбітражу: Андрій Валенко (Львів).

ЖФК «Ладомир» (Володимир)

Повна назва: Жіночий футбольний клуб «Ладомир».

Засновано: 2003 рік.

Населений пункт: місто Володимир.

Стадіон: «Олімп» (Ковалівка).

Президент: Микола Стецюк.

Головний тренер: Олег Бортнік.

Досягнення: Чемпіон України Перша ліга (1): 2021

Історія клубу

Жіночий футбольний клуб «Ладомир» створений на базі жіночої футбольної секції при Володимир-Волинській спеціалізованій школі-інтернаті (натепер Володимир-Волинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки»).

Виступала у змаганнях Першої української жіночої ліги, після успішного виступу на попередньому етапі в чемпіонаті 2017 року вийшла до фінального етапу турніру Першої ліги, який відбувся у Винниках.

У півфіналі турніру володимирський клуб обіграв «Янтарочку» з Новояворівська, а в фінальному матчі переграв «Маріупольчанку» з Маріуполя. З сезону 2017-2018 року жіночий футбольний клуб «Ладомир» виступає у Вищій жіночій лізі України.

Історія зустрічей

Між собою команди грали лише одного разу. У минулому році їх звів 5 тур чемпіонату, в якому наші дівчата здобули мінімальну перемогу. Цікаво, що єдиний у матчі гол забила у свої ворота тоді ще гравчиня «Ладомиру», а наразі одна з лідерок «Кривбасу» Даяна Семків. Ще однією футболісткою, яка також прийшла до криворізької команди саме з «Ладомиру» є Леся Ольхова.

5 вересня 2021 року. Чемпіонат України серед жінок-2021/2022. Вища ліга. 5 тур. Нововолинськ, Волинська область. Стадіон «Шахтар». 15:00. 200 глядачів. +16 градусів. Поле - 3.

ЖФК «Ладомир» (Володимир, Волинська обл.) – ЖФК «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:1 (0:1).

Гол: Даяна Семків, у свої ворота, 33.

У нинішньому чемпіонаті команда з Володимира після 6 турів посідає 9 сходинку турнірної таблиці Вищої ліги. «Ладомир» здобув 2 перемоги та 4 рази поступився своїм суперникам з загальною різницею м’ячів – 16:19.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru