Леонід Кучук: Хочу подякувати своїй команді, це була гра "за шість очок"

Леонід Кучук: Хочу подякувати своїй команді, це була гра "за шість очок"}

Головний тренер львівського «Руху» Леонід Кучук поділився думками про матч проти криворізького «Кривбасу» - 2:1 у 11 турі VBET Ліги на пресконференції.

- Хочу подякувати своїй команді. Для нас це був дуже важкий матч. Тим паче, частина наших футболістів цієї середи виступала за «Рух» U-19 у Юнацькій лізі УЄФА. Тому було дуже важко, були проблеми зі складом. Хочу подякувати Марко Сапузі, адже він був сьогодні справжнім капітаном. Хочу також подякувати Альварензі, який вісім місяців пропустив через важку травму. Й після такої травми провів дуже хороший матч.

Хочу подякувати команді за те, що пропустивши швидкий гол у другому таймі, одразу підняли темп, притиснули суперника до воріт. Й зуміли дотиснути його. Після вилучення потрібно було втримати переможний рахунок. Матч був сьогодні «за шість очок».

- Сапуга сьогодні був капітаном. Це разова акція чи він буде капітаном і у подальших матчах?

- Хороше питання. Хлопці у роздягальні перед грою зібрались й сказали, Марко, сьогодні ти виводиш команду на поле, сьогодні ти капітан. Вони так вирішили. Ініціатором цього рішення був, до речі, Паньків. Це дуже добре, коли команда сама приймає важливі рішення. Й сьогодні 19-річний хлопець був капітаном, це і допомогло нам виграти. На жаль, звісно, він заробив вилучення, але це футбол.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru