Леся Ольхова - перший літній новачок ЖФК "Кривбас"

Леся Ольхова - перший літній новачок ЖФК "Кривбас"}

Криворізький ЖФК «Кривбас» підписав першого новачка у літнє міжсезоння. Наш клуб підсилив захисну ланку капітаном молодіжної збірної України. Леся Ольхова уклала 3-річний контракт з ЖФК «Кривбас».

№ 99 ОЛЬХОВА ЛЕСЯ

Народилася: 9 січня 2004 року.

Вік: 18 років.

Місце народження: м. Комарно, Львівська область.

Громадянство: Україна.

Зріст/вага: 175/62.

Амплуа: захисниця.

Попередні клуби: ЖФК «Ладомир» Володимир.

Пристрасть до спорту привела 12-річну Лесю до секції волейболу у рідному містечку Комарно. Проте дитячий тренер Щутяк Володимир Іванович помітив неабиякий хист дівчини до гри ногами і наполіг на тому, аби вона обрала для себе саме футбол. Як стверждує сама гравчиня , «це було найкраще рішення у її житті».

Після переїзду родини до Володимира юна футболістка приєдналася до місцевого «Ладомиру», який і став її першим професійним клубом. У минулому сезоні в складі «Ладомиру» Ольхова відіграла 17 поєдинків у Вищій лізі і стала однією з найкращих захисниць чемпіонату.

Крім того, на рахунку талановитої дівчини 9 матчів у складі молодіжної збірної України - U-19, у більшості з яких вона виходила на поле із капітанською пов’язкою.

Перші слова нашої нової зірочки у червоно-білій футболці:

- Сподіваюсь, що команда завоює чемпіонство цьогоріч. Я дуже хочу пограти у Лізі Чемпіонів з «Кривбасом» Знаю, що про це мріють і у моєму новому клубі.  Високі амбіції нас об’єднують, тож разом будемо зростати і йти до своїх цілей.

Дівчата одразу прийняли мене за свою, таке враження, що ми вже граємо півжиття разом, хоча пройшло  небагато часу. Думаю, надалі буде тільки краще!

У «Кривбасі» Ольхова виступатиме під 99-м номером. Ласкаво просимо до великої родини «Кривбас»!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru