"Лівий Берег" - "Кривбас" 0:1

"Лівий Берег" - "Кривбас" 0:1}

У 6 турі УПЛ «Кривбас» відправився в гості до дебютанта - «Лівого Берега». Одразу кинулись в очі зміни у стартовому складі червоно-білих: номінальний півзахисник Кузик - зліва у захисті на позиції Дібанго, який тільки-но повернувся до розташування команди після матчів збірних; також Жан По вдруге поспіль з перших хвилин, Соса на вістрі у відсутність Кожушка.

Перший тайм

Дебют поєдинку пройшов у рівній боротьбі, якої було чимало на кожному клаптику поля. Поступово «Кривбас» все ж заволодів ініціативою, пішли хороші флангові атаки. По потужно пробивав здалеку – вище воріт. Суперник відповів згодом, коли Синиця також приклався набагато вище поперечини. Свій перший класний момент криворіжці, на жаль, змарнували.

На 23 хвилині По хитрою передачею загострив атаку – вивів один на один з воротарем Сосу, але Даніель в дотик пробив повз дальній кут. «Кривбас» продовжував будувати атаки, але суперник доволі грамотно оборонявся, та не давав нашим хлопцям вільно відчувати себе на чужій половині поля. Перспективно пробивав з середньої дистанції Микитишин - неточно.

Згодом він же класно пройшов лівим флангом, віддавав у центр карного майданчика на Сосу, але наш нападник не зміг зупинити мʼяча в боротьбі з опонентом. Другу половину першого тайму «Лівий Берег» грав відверто на втримання рахунку, та свого досяг.

Другий тайм

Після перерви малюнок гри не змінився: наша команда атакує, суперник обороняється. Когут і Соса обмінялись неточними ударами. Наш напівмомент виник після пресингу на ексгравця «Кривбасу» Семенова, який помилився. Пішла подача з флангу – і удар Соси повз ворота. Після декількох замін гра у виконанні червоно-білих пожвавішала. Нарешті після травми зіграв перший матч в новому сезоні Задерака.

І саме Макс змарнував першу реальну супернагоду для взяття воріт в середині тайму. Кузик з лівого флангу виконав подачу в штрафний, мʼяч відскочив до Задераки, який з вбивчої позиції влучив у сітку із зовнішнього боку… Тут же потужно стріляв здалеку Понєдєльнік – Механів на місці. І все ж насичена оборона суперника дала збій.

Кузик класно закинув мʼяча зі своєї половини поля на хід Задераці, який виправився за епізод хвилинами раніше! Макс холоднокровно реалізував вихід віч-на-віч низовим ударом у ближній кут – 0:1! Час, що залишився до кінця матчу криворіжці провели доволі спокійно та зберегли важку і важливу мінімальну перемогу.

15 вересня 2024 року. Чемпіонат України 2024\2025. VBET Ліга. 6 тур. Київська область. Стадіон «Лівий Берег». 15:30. 3500 глядачів. +25 градусів.

«Лівий Берег» (Київ) - «Кривбас» (Кривий Ріг)  0:1 (0:0)

Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон).

Асистенти арбітра: Віталій Скобля (Суми), Назарій Цмоканич (Львів).

Четвертий арбітр: Софія Причина (Львівська область).

Спостерігач арбітражу: Віктор Швецов (Одеса).

Делегат УАФ: Віктор Наскалов (Закарпатська область).

Арбітр ВАА: Денис Шурман (Київська область).

Асистент ВАА: Дмитро Запороженко (Запоріжжя).

Спостерігач ВАА: Юрій Суряк (Львів).

Гол: Максим Задерака (Денис Кузик), 81.

«Лівий Берег» (Київ): 1. Максим Механів - 2. Олег Соколов, 97. Андрій Якимів, 50. Дмитро Семенов, 3. Олександр Дударенко - 18. Руслан Дедух (к), 44. Євген Банада (14. Андрій Співаков, 88), 29. Клім Приходько (26. Тарас Галас, 65), 96. Олег Синиця (9. Богдан Кобзар, 90), 19. Микола Когут (17. Іван Когут, 65) - 21. Даниїл Сухоручко.

Запасні: 12. Дмитро Фастов, 27. Ернест Астахов, 5. Валерій Самар, 22. Владислав Шаповал, 6. Сідней, 14. Андрій Співаков, 25. Сергій Косовський, 11. Владислав Войцеховський, 45. Руслан Непейпієв.

Головний тренер: Віталій Первак.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук - 25. Рафаель Бандейра (7. Андрій Понєдєльнік, 73), 3. Олександр Романчук, 15. Олександр Драмбаєв, 21. Денис Кузик - 8. Джихад Бізімана, 22. Юрій Вакулко, 97. Жан По (94. Максим Задерака, 73), 14. Максим Луньов (55. Іван Дібанго, 83), 20. Артур Микитишин - 9. Даніель Соса (11. Єгор Твердохліб, 64).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 66. Бакарі Конате, 27. Маттео Аморозо, 64. Ярослав Шевченко, 59. Ілля Каплунов.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Андрій Якимів, 69 - Рафаель Бандейра, 67. Олександр Романчук, 86.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru