"ЛНЗ" - "Кривбас" 0:3

"ЛНЗ" - "Кривбас" 0:3}

Сьогодні «Кривбас» та «ЛНЗ» відкрили весняну частину сезону УПЛ-2023/2024. Щодо нашого стартового складу: вперше у офіційному матчі з капітанською повʼязкою червоно-білих на поле вивів Кліщук; також відзначимо дебют Бандейри, перший після повернення поєдинок за криворіжців Микитишина та незвичну позицію центрального захисника Понєдєльніка - в центрі оборони. Також вперше з перших хвилин вийшов Прінс Аду.

Вже у дебюті «Кривбас» міг забивати «швидкий» гол. Пройшла довга передача Понєдєльніка на Аду, який вибігав один на один і пробивав у дотик, але Кучеренко вчасно вийшов з воріт та мʼяча забрав. Червоно-білі швидко заволоділи ініціативою. Потужно, але неточно пробивав в дебюті активний Аду. Згодом він же після класної флангової подачі Соси вистрибнув вище за всіх у воротарському, але куля якимось чином все ж розминулась з воротами.

Ближче до середини тайму, відбившись, черкащани провели свої перші випади. Після кутового мʼяч ледве не зрикошетив у ворота – нас врятувала стійка. Й вже за кілька хвилин екснападник «Кривбасу» Хобленко небезпечно пробивав з-під Стецькова – нас виручив Кліщук. І все ж криворіжці продовжували вести гру, щоправда, суперник намагався тут же одразу відповідати своїми атаками.

Саліху стріляв у площину воріт зі стандарту – Кліщук спокійно мʼяча зафіксував. Кінцівка тайму повністю залишилась за нашою командою. Кілька гострих атак «ЛНЗ» відбив. На останній хвилині подача з корнера від Іліча призвела до пенальті у ворота номінальних господарів. Шестаков відверто зіграв рукою та після перегляду VAR арбітр матчу Анастасія Романюк вказала на позначку.

До мʼяча підійшов Іліч та чітко розвів снаряд та воротаря по різних кутах низовим ударом – 0:1! Дебют другого тайму був за «Кривбасом». Спочатку команди обмінялись непоганими ударами з середньої дистанції: пробивали Стецьков та згодом Бар. Та вже за кілька хвилин ми скористались обрізкою капітана «ЛНЗ» Бойка та подвоїли перевагу! Аду відібрав мʼяча, пройшов до лінії штрафного та обвідним ударом оформив дебютний гол за «Кривбас» в УПЛ – 0:2!

Поки черкащани приходили до тями ми організували третє взяття воріт. Микитишин класною діагоналлю знайшов на куті карного майданчика Кузика. Денис змістився ближче до центру та вгатив мʼяча у дальню девʼятку – 0:3! Десь ми таке вже бачили :) Гру було зроблено, але у подальшому «Кривбас» продовжив створювати моменти. Іліч, Микитишин, Вакулко: всі вони протягом 10 хвилин реально загрожували воротам Кучеренка, але не пощастило у завершенні.

Юрій Вернидуб провів ряд замін, освіживши гру. Зокрема вийшов Кожушко, та вже згодом міг забивати після швидкої контратаки, але хитрий удар точним не вдався. 3:0 - чудовий подарунок для президента нашого Клубу Костянтина Караманіца на день народження! Усіх з першою офіційною перемогою у 2024 році!

23 лютого 2024 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 18 тур. С. Ковалівка, Київська область. Стадіон «Колос». +8 градусів.

«ЛНЗ» (Черкаси) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:3 (0:1)

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Олександр Корнійко (Миргород), Світлана Грушко (Київська область).

Четвертий арбітр: Крістіна Козорог (Київська область).

Спостерігач арбітражу: Андрій Шандор (Львів).

Делегат УАФ: Геннадій Прокопович (Чернігів).

Арбітр ВАА: Олександр Омельченко (Словʼянськ).

Асистент ВАА: Марина Стрілецька (Суми). 

Спостерігач ВАА: Леонід Ярмолинський (Київська область).

Голи: Хрвоє Іліч, з пенальті, 45 (0:1). Прінс Аду, 54 (0:2). Денис Кузик (Артур Микитишин), 63 (0:3).

«ЛНЗ» (Черкаси): 21. Євгеній Кучеренко, 5. Хайдін Саліху, 7. Сергій Шестаков, 8. Арад Бар, 10. Віталій Бойко (к) (37. Сергій Рибалка, 68), 11. Геннадій Пасіч (9. Максим Прядун, 85), 15. Мухаррем Яшарі, 18. Олександр Каплієнко, 19. Олексій Хобленко (20. Молло Бессала, 56), 34. Назарій Муравський, 70. Владислав Наумець (16. Денис Олійник, 68).

Запасні: 94. Герман Пеньков, 80. Іван Дубовий, 90. Олег Тарасенко, 23. Олександр Насонов, 27. Іван Тищенко, 95. Петро Стасюк, 55. Максим Ковальов.

Головний тренер: Олег Дулуб.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук (к) - 25. Рафаель Бандейра, 7. Андрій Понєдєльнік, 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго – 23. Хрвоє Іліч (22. Юрій Вакулко, 70), 8. Джихад Бізімана, 21. Денис Кузик (94. Максим Задерака, 82), 20. Артур Микитишин (11. Микита Татарков, 70), 9. Даніель Соса (10. Дмитро Хомченовський, 70) – 80. Прінс Аду (78. Олег Кожушко, 78).

Запасні: 1. Богдан Хома, 30. Володимир Маханьков, 39. Натанаель Сантіні, 99. Віктор Блізніченко, 47. Єгор Твердохліб, 14. Максим Луньов, 97. Жан По.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Арад Бар, 50 - Даніель Соса, 36. Хрвоє Іліч, 55.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru