"Львів" - "Кривбас" 2:2

"Львів" - "Кривбас" 2:2}

Криворізький «Кривбас» зіграв матч 18 туру УПЛ. Сьогодні команда Юрія Вернидуба завітала у гості до ФК «Львів». Через дискваліфікацію пропускав гру один з лідерів захисту червоно-білих Віталій Вернидуб. Його місце у старті поруч з Бескоровайним зайняв наш вихованець, досвідчений універсал Рябов.

Також вперше зі старту в цьому році вийшли Приходько і Дібанго. Дебют матчу вийшов рівним. Команди проводили обопільні атаки, яким, щоправда, не вистачало гостроти. Перший небезпечний епізод трапився тільки у середині тайму, коли Приходько віддав хорошу розрізну передачу на хід Устименку. Денис вже виривався віч-на-віч із Рибкою, але був збитий Дитятьєвим. Пенальті!

Усі очікували червоної картки для захисника «Львову», й це було би справедливо в даному епізоді, але арбітр обійшовся попередженням. До виконання пенальті підійшов Капіч,. Сильний удар у ліву від Рибки шістку – досвідчений кіпер дотягнувся до мʼяча, але після рикошету від стійки й спини Олександра таки залетів у ворота – 0:1! Потроху «Кривбас» заволодів перевагою, адже гол надав психологічну стійкість.

А от у суперника гра попереду на вʼязалась. А коли могло дійти до якихось моментів, Сарнавського підстраховували Бескоровайний та Якімець, які до перерви виграли чимало єдиноборств та мʼячів. В активі господарів у першому таймі – тільки неточні удари Бєляєва та Кузика. Як сніг на голову на 42 хвилині трапилось вилучення Татаркова.

Капіч віддав врозріз у штрафний на Татаркова – Микита пішов до кінця та зачепив Рибку. Друге попередження, внаслідок чого «Кривбас» залишився у меншості. Чисельна перевага далась взнаки майже одразу. Кінцівку тайму «Львів» провів у атаках. Гостро пробивали ті ж Бєляєв (двічі) та Кузик. На щастя, повз рамку.

Другий тайм розпочався з атак львівʼян. Раз за разом суперник нагнітав біля наших воріт, але захист «Кривбасу» діяв надійно. На жаль, на 73 хвилині під час однієї з атак господарів Дібанго зачепив опонента. Бугай пробив у правий від себе кут – Сарнавський вгадав напрямок та відбив мʼяча! Але на добиванні не встигли закрити Богунова – 1:1.

У меншості після пропущеного голу криворіжці пішли вперед великими силами. Й добились свого! Спочатку після затяжної атаки червоно-білих «Львів» дивом відбився. Але вже за хвилину пройшла флангова атака: Хомченовський зробив усе для Капіча, який з меж штрафного низом точно пробив у дальній кут - 1:2! Червоно-білі після цього і не думали відсиджуватись в обороні, але контратаки не проходили.

А от львівʼяни на 87 хвилині зуміли зрівняти рахунок. Бєляєв другим темпом пробив метрів з 18 повз Сарнавського - 2:2. На жаль, втрачаємо перемогу. Не в останню чергу «завдяки» неоднозначому суддівству арбітра Євгена Арановського, який сьогодні прийняв чимало відверто дивних рішень на користь суперника.

18 березня 2023 року. Чемпіонат України-2022/2023. VBET Ліга. 18 тур. Львів. Стадіон «СКІФ». +9 градусів.

ФК «Львів» (Львів) - «Кривбас» (Кривий Ріг) – 2:2 (0:1)

Арбітр: Євген Арановський (Київ).

Асистенти арбітра: Сергій Приступа (Черкаська область), Євген Петраков (Київ).

Четвертий арбітра: Дмитро Бондаренко (Одеса). 

Спостерігач арбітражу: Євген Геренда (Калуш).

Делегат УАФ: Віктор Радушинський (Житомир).

Голи: Ріфет Капіч, з пенальті, 29 (0:1). Ярослав Богунов, 74 (1:1). Ріфет Капіч (Дмитро Хомченовський), 78 (1:2). Олександр Бєляєв, 87 (2:2).

«Львів» (Львів): 23. Олександр Рибка (к), 54. Олексій Дитятьєв, 99. Ігор Габріель Фернандес Алвес (4. Артем Вовкун, 90+1), 30. Гільєрме Сілва Соуза (10. Ярослав Богунов, 46), 17. Денис Кузик, 77. Максим Грисьо, 6. Ахмед Алібеков (7. Фелісберто Муріло Де Соуза, 72), 14. Леонардо Антоніо (33. Артем Мильченко, 58), 8. Івіян Свржняк (18. Адерінсола Есеола, 58), 21. Олександр Бєляєв, 11. Владислав Бугай.

Запасні: 1. Валерій Юрчук, 34. Ілля Ольхович, 45. Максим Сасовський, 95. Оула Аббас Траоре, 19. Роман Михайлів, 27. Віталій Михайлів.

Головний тренер: Олег Дулуб.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський (к) – 24. Володимир Якімець, 2. Вʼячеслав Рябов, 13. Данило Бескоровайний, 55. Іван Дібанго – 6. Клім Приходько (44. Євген Банада, 46), 8. Ріфет Капіч, 20. Артур Микитишин (94. Максим Задерака, 46: 5. Тимур Стецьков, 90+1), 11. Микита Татарков, 10. Дмитро Хомченовський - 18. Денис Устименко (7. Андрій Понєдєльнік, 80).

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 1. Богдан Хома, 39. Євген Опанасенко, 22. Денис Шевченко, 17. Владислав Семотюк, 97. Тимур Кораблін, 77. Захар Карпусь.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Олексій Дитятьєв, 19. Ігор Габріель Фернандес Алвес, 27. Олександр Бєляєв, 65 - Микита Татарков, 17. Клім Приходько, 31. Вʼячеслав Рябов, 38. Володимир Якімець, 65.

Вилучення: Микита Татарков («Кривбас»), 42 (друге попередження).

На 74 хвилині Владислав Бугай («Львів») не реалізував пенальті (воротар)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru