Майбутнє ЖФК "Кривбас"

Майбутнє ЖФК "Кривбас"}

Як ми повідомляли раніше, 15 січня ЖФК «Кривбас» почав перший з чотирьох етапів підготовки команди до старту весняної частини сезону 2023/2024 у Вищій лізі. Окрім футболісток основи в навчально-тренувальному зборі приймають участь також і деякі футболістки команд ЖФК «Кривбас-2» та ЖФК «Кривбас» WU-15.

Ми вирішили ближче познайомити вас з дівчатами, які роблять усе, щоб закріпитися в основній команді червоно-білих. Для цього ми звернулися до людини, яка, мабуть, краще за всіх знає, на що здібні ці футболістки. Денис Мацебура - головний тренер ЖФК «Кривбас-2» та ЖФК «Кривбас» WU-15 з радістю погодився на нашу пропозицію.

Зі складу ЖФК «Кривбас-2» разом з основою наразі тренуються дві гравчині з трьох запрошених. Кароліна Краскова зараз відновлюється після  хвороби і приєднається до команди за декілька днів. Але, дозвольте, я розповім про кожну окремо.

- Козуб Ірина – капітан другого складу жіночої команди «Кривбасу».

Позиція: Центральний захисник

Робоча нога:  Ліва

Ігрові характеристики: Футболістка, яка за будь-якого рахунку бореться до останнього, дуже добре грає головою в силу свого зросту, та забила 3 ​​голи в першому колі Першої ліги. Відіграла всі поєдинки з першої до останньої секунди, відрізнялась відповідальністю та бойовим характером.

- Дудник Вікторія – основна гравчиня ЖФК «Кривбас-2».

Позиція: Центральний нападник

Робоча нога: Права

Ігрові характеристики: Дуже гарна дистанційна швидкість, завжди тримає в напрузі захисників і воротаря суперників, дуже добре вибирає позицію для отримання м'яча, сильна у відборі на початку атак суперника від воріт, має хороший удар.

- Краскова Кароліна – головна бомбардирка дублюючого складу, забила 5 м'ячів у першому колі Першої ліги.

Позиція: Крайній нападник

Робоча нога: Працює однаково добре двома ногами

Ігрові характеристики: Дуже технічна при грі 1 в 1. Креативна та швидкісна, добре працює з м'ячем на швидкості. Була справжнім лідером Команди.

Переходимо до дівчат з ЖФК «Кривбас» WU-15. Це тільки частина з тих гравчинь,  які вже зараз могли б підсилити основну команду, проте не всім наразі виповнилось 15 років. Отже перейдемо до тих, хто вже зараз тренується з основною командою.

- Петраш Таїсія - може грати три гри поспіль без замін та пауз.

Позиція: Крайній лівий захисник

Робоча нога: Ліва

Ігрові характеристики: Дуже хороші показники витривалості, дуже сильний удар, бойовий характер при грі 1 в 1. Не залишає супернику шансів, великий відсоток відборів м'яча.

- Найдьонова Єлизавета - відіграла все перше коло Першої ліги без замін і паралельно грала в  чемпіонат WU-15.

Позиція: Центральний захисник

Робоча нога: Права

Ігрові характеристики: Дуже хороша швидкість, практично завжди шукає передачу в глибину, щоб відрізати лінію атаки суперника. Мало браку під час передач, а також дуже сильна у відборі та виборі позиції.

- Рубан Кароліна – автор першого та другого голу в історії  ЖФК «Кривбас» WU-15.

Позиція: Центральний нападник

Робоча нога: Ліва

Ігрові характеристики: Дуже хороший та поставлений удар, гарна техніка роботи з м'ячем, також на хорошому рівні вибір позиції. Практично у кожній грі забиває «свій гол».

- Колодій Дар'я - Ліонель Мессі тільки у спідниці. Гра 1 в 1 та 1 в 3 - це її не лякає!

Позиція: Лівий крайній нападник

Робоча нога: обидві

Ігрові характеристики: Дуже високий рівень техніки, хороша швидкість, націленість на ворота суперника, хороший щільний удар із двох ніг, за неповний рік виступів за WU-15 забила більше 15 м'ячів. При всьому цьому допомагає і завжди бере участь у оборонних діях.

Дякуємо головному тренеру  ЖФК «Кривбас-2» та ЖФК «Кривбас» WU-15 Денису Мацебурі за таку розгорнуту та цікаву характеристику гравчинь. Дівчатам бажаємо успіху та прогресу. А як може буте інакше, якщо зараз вони тренуються під опікою одного з найкращих тренерів українського жіночого футболу Костянтина Фролова.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru