Максим Луньов: Дуже вдячний Юрію Вернидубу за довіру

Максим Луньов: Дуже вдячний Юрію Вернидубу за довіру}

Перший зимовий новачок криворізького «Кривбасу», півзахисник Максим Луньов, дав перше інтервʼю у якості футболіста червоно-білих.

- Максиме, вітаємо у червоно-білій родині. Трансфер до «Кривбасу» був для тебе неочікуваним?

- Дякую. Я дуже радий приєднатись до «Кривбасу». Не можна сказати, що це запрошення стало для мене неочікуваним, адже з Юрієм Вернидубом ми вже працювали разом. Вдячний йому за довіру.

- Чи довго вагався, коли дізнався про інтерес з боку нашої команди?

- Було декілька інших варіантів, але я обрав «Кривбас». Вважаю, що «Кривбас» - це саме те, що мені потрібно на даний момент.

- Повернемось назад. Пʼять років тому ти, зовсім молодий гравець підписав контракт із «Зорею». Які залишились спогади про той час?

- Так, спочатку було важкувато. Але в цілому, можу сказати, що у 19 років було навіть простіше ніж зараз. Наразі – я гравець «Кривбасу». Радий буду знову побачитись із друзями: Вернидубом, Хомченовським, знову грати разом. Це допоможе швидше адаптуватись у новій команді.

- У «Зорі» Юрій Вернидуб дав тобі досить цікаву характеристику. Чи памʼятаєш з ким він тебе порівняв (із бразильцями «Зорі» - Авт.)?

- Так, але не хочу нічого говорити з цього приводу. Хочу доводити все на полі. Але, зізнаюсь, було приємно.

- Якщо порівнювати Максима Луньова пʼять років тому та зараз: що змінилось?

- Багато чого змінилось. Перш за все, я подорослішав. Набув досвіду виступів в УПЛ та у єврокубках. Наразі ставлю перед собою задачу стати основним гравцем «Кривбасу» та допомагати команді виконувати поставлені завдання.

- 24 роки - прекрасний вік для футболіста. У свої 24 ти вже бронзовий призер чемпіонату України. Чи є мрія як мінімум повторити це досягнення?

- Хочеться регулярно займати призові місця. У «Кривбасу» є такі амбіції. Будемо працювати, що усі цілі втілити в життя. Зроблю все від себе залежне, щоб команда прогресувала.

- У «Дніпрі» грав під номером 99, у «Зорі» - під 8 та 19. У «Кривбасі» обрав 14. Чому саме цей номер?

- Моє улюблене число - 8. Ще подобається 19. А у «Кривбасі» взяв той, який був вільний (посміхається). Сподіваюсь, він буде для мене фартовий.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru