Максим Пирогов: Очікуємо бойового матчу

Максим Пирогов: Очікуємо бойового матчу}

Півахисник криворізького «Кривбасу» Максим Пирогов поділився думками щодо важливого прийдешнього матчу 22 туру групи Б Другої ліги проти запорізького «Металургу».

- Як проходить підготовка до гри?

- Усе по плану, підготовка проходить добре. Тренуємося з максимальним настроєм, нам потрібна тільки перемога. Очікую бойового матчу й успіху «Кривбасу». Зрозуміло, гра буде нелегкою, але ми повинні брати три очки.

Тренери готують нас до непростого матчу. На чому акцентують увагу? Певно, не скажу, адже це секрет (посміхається). Все побачите на полі.

- Як останній матч проти «Балкан» (1:1) позначився на колективі?

- Вважаю, втрата очок нас тільки більше згуртувала. Адже якщо до гри на підсвідомості було таке, що ми попереду на три очки, то тепер реальність – лише одне очко переваги. Тому у суботу багато що вирішиться. Усі з нетерпінням очікують матчу.

- Це буде битва за вихід до Першої ліги. Чи приїде «Металург» із подвійною мотивацією?

- Суперник буде дуже заряджений, але і ми не розслабляємося, тому, повторюся, буде бойова гра. З нетерпінням очікуємо зустрічі із вболівальниками на стадіоні. У нас завжди дуже хороша підтримка. Тому, певен, у суботу вона буде максимально вогняною. Це дуже важливо для нас. Без уболівальників не представляю «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru