Максим Задерака: У "Кривбасу" та "Дніпра-1" максимальні цілі на сезон

Максим Задерака: У "Кривбасу" та "Дніпра-1" максимальні цілі на сезон}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Максим Задерака розповів про підготовку до домашнього матчу 12 туру УПЛ проти «Дніпра-1».

- Максе, які думки перед важливою грою?

- Думки суто позитивні. Рухаємось від матчу до матчу, поточні результати тішать, але до таблиці  ретельніше почнемо придивлятися ближче до 28-29-го турів. Зараз цього робити не варто. Футбол суворо карає за самовпевненість та поверхнє ставлення до супротивників, незалежно від їх статусу та поточного місця в таблиці. Ми повинні залишатися командою, яка максимально відпрацьовує на всіх ділянках поля.

- Це дербі. У таких поєдинках налаштування подвійне?

- Звичайно. Важливий чинник - амбіції двох самодостатніх клубів, в кожного з яких максимальні цілі на сезон. Нічия до гри, на мій погляд, не влаштує ані нас, ані СК «Дніпро-1», тож  буде важка гра.

- Зараз до тебе прикуто багато уваги вболівальників та ЗМІ. Чи не відволікає ця увага у призмі підготовки до матчів?

- Журналісти виконують важливу роботу, виступаючи посередником між футболістами та вболівальниками. «Кривбас» вже другий рік ледь не найвідкритіша, наймедійніша та прозора команда в УПЛ. Тож жодних проблем: ніяких забобонів в мене на рахунок спілкування з медіа немає.

- Ти чи не єдиний у «Кривбасі», хто не має сторінок у соцмережах. Вболівальники часто запитують: чому?

- Більше люблю живе спілкування. Його вистачає, мені вдосталь.Тож немає часу займатись соціальними мережами. Весь вільний час стараюсь провести з сім’єю.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Дніпро-1». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru