Максим Задерака: Задача "Кривбасу" - перемагати у кожному матчі

Максим Задерака: Задача "Кривбасу" - перемагати у кожному матчі}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Максим Задерака ексклюзивно поділився думками напередодні домашнього матчу 23 туру УПЛ проти «Олександрії».

- Максиме, як проходить підготовка до важливої гри?

- Підготовка в розпалі. Розуміємо, що амбіції нашого клубу - не просто бовтатися в нейтральних водах турнірної таблиці. Завдання перемагати у кожному матчі, віддаватися на сто відсотків та здобувати результат. Матч із «Олександрією» - не виняток. Працюємо у тижневому циклі. Думки виключно про суботнє протистояння.

- Як можеш охарактеризувати майбутнього суперника?

- Добротний клуб. Новий тренерський штаб на чолі з Русланом Петровичем Ротанем – це новий стиль гри команди, низка висококваліфікованих за мірками сьогоднішньої УПЛ виконавців. Команда заточена на контроль м'яча, прагне домінувати, грає першим номером. 

- Ти уродженець Олександрії. Провів за клуб зі свого рідного міста три роки. Які відчуття, коли виходиш на поле проти «Олександрії»?

- Відзначу, де б не грав раніше напередодні матчів із «Олександрією» завжди ставлять це питання. Щодо відчуттів... Це був чудовий час, який сьогодні згадую з максимальною теплотою. Особливо матчі на стадіоні «Ніка», де тебе приходять підтримати батьки, знайомі, друзі. З багатьма хлопцями, як і раніше, підтримую стосунки.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Олександрія». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru