Мануель Пеллегріні: В Іспанії треба зіграти так, ніби рахунок за сумою двох матчів - 0:0

Мануель Пеллегріні: В Іспанії треба зіграти так, ніби рахунок за сумою двох матчів - 0:0}

Головний тренер іспанського «Бетісу» Мануель Пеллегріні після першого матчу плей-офф Ліги Конференцій 2024\25 проти криворізького «Кривбасу» - 2:0 прокоментував гру на пресконференції.

- Ми здобули перемогу в два мʼячі, і, до того ж, не пропустили. Ми зробили позитивні висновки з гри. У нас є комфортний гандикап перед другим матчем. Ми мали ще нагоди, аби забити, алпе це тільки початок сезону, і ми ще попрацюємо над реалізацією. Дуже важливо, що ми досягли хорошого результату перед поєдинком в Севільї. Наша мета - груповий етап Ліги Конференцій.

- Як оціните гру Дієго Льоренте?

 - Він виглядав дуже добре, виграв багато верхових важливих мʼячів. Також виграв більшість кросів разом з Натаном, який тільки до нас приєднався. Радий за цих двох гравців, це була хороша гра для них.

- Які думки маєте перед другим матчем в Іспанії?

 - Ми повинні попередити сюрпризи та не допустити їх. Але треба виходити на поле, так ніби рахунок за сумою двох матчів 0:0, - тоді все вийде. Звичайно, ми маємо перевагу в два голи, але нам треба про це забути. Вдома нам потрібно також йти до перемоги.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг 

Теги

Зроблено в Oranges Guru