Медіа-відділ ФК "Кривбас" презентував перший епізод нового проекту КАСТИНГ

Медіа-відділ ФК "Кривбас" презентував перший епізод нового проекту КАСТИНГ}

31 жовтня «Кривбас» оголосив кастинг на нову клубну ведучу. І вчора ми презентували на клубному Ютуб перший епізод нашого нового проекту КАСТИНГ.

Майбутнім конкурсанткам була запропонована проста форма для реєстрації, де треба було представитись, розповісти про свої сильні якості, записати відео з начиткою запропонованого тексту. Навколо конкурсу виник чималий ажіотаж, ми отримали майже півсотні анкет з різних куточків України, та навіть інших країн – Польщі та Словаччини. З різних причин не всі змогли приїхати до Кривого Рогу на кастинг. До фінального етапу відбору зуміли дістатись 23 учасниці.

- Скажу чесно, така велика кількість учасниць нашого проекту – велика відповідальність для нас. Так, розумію, що нам треба обрати лише одну, але хочу заспокоїти дівчат. Це все сто відсотків буде недаремно. Обіцяємо, що ми поділимось інформацією та вашими анкетами з іншими футбольними клубами України і, таким чином, допоможе їм розвивати свою медіа складову. Тому що в сучасному футболі це дуже важливо, - стверджує віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін.

Перше знайомство з конкурсантками відбулось на суперматчі «Кривбас» - «Динамо». І воно подарувало багато позитивних емоцій всім учасницям. Ми поспілкувались у медіа-центрі стадіону. Потім наші красуні увірвались у прямий ефір передматчового лайву Артем Гагаріна, де показали свої навички та здібності.

На матчі конкурсантки мали змогу спробувати розібрати найгарячіші моменти гри, а також висловити свою думку щодо того чи іншого епізоду. А після завершення зустрічі найцікавіші питання від учасниць пролунала у прямому ефірі спілкування з головними тренерами команд на пресконференції.

Попереду – надзвичайно багато роботи. І разом з нашими дорогими вболівальниками, ми впевнені, зможемо обрати переможницю, нову клубну ведучу.

- Зі свого досвіду хочу відзначити, що коли у соцмережах до тебе звертаються особисто, то це набагато краще сприймається аудиторією, ніж коли це звичайна картинка або фото. Тому, сподіваюсь, з приходом нової ведучої наші охоплення та кількість підписників лише зростатимуть, - впевнений SMM-менеджер ФК «Кривбас» Олександр Акуленко.

Два дні кастингу залишились позаду, а це більше 32 години у безперервній роботі. Учасниці відбору відвідали 10 локацій. В організації та проведенні зйомок були задіяні 15 івент-, фото- та відеоспеціалістів. Нам відзнято більше 500 ГБ матеріалу, зроблено більше 1000 фотографій. І вже маємо перші результати! Це більше 5 тисяч переглядів спеціального випуску Kryvbas News, у якому ведучими були саме конкурсантки. Далі буде!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru