Мережа АЗС RLS - новий паливний партнер ФК "Кривбас"

Мережа АЗС RLS - новий паливний партнер ФК "Кривбас"}

Мережа АЗС RLS – новий паливний партнер футбольного Клубу «Кривбас». Угоду з криворізькою мережею автозаправок та головною командою міста підписано на півроку.

У Кривому Розі працюють 14 станцій RLS, тож уболівальників червоно-білих очікують цікаві активності, знижки та сюрпризи від нового паливного партнера. Разом – до нових вершин!

«Для нас є дуже важливим, як для соціально активного Клубу, розвивати, підтримувати та співпрацювати з нашими партнерами та спонсорами. Очікуємо на гарне паливо, швидкість наших футболістів як на полі, так і поза ним. Футбольна індустрія дуже швидко розвивається, ми не відстаємо, а розвиваємось також. Тому для нас дуже важливо, аби якомога більше українських спонсорів були разом з ФК «Кривбас», і ми будемо підтримувати один одного, - відзначив генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко.

«Бачимо між нами спільні риси. ФК «Кривбас» прагне до перемог, ми також працюємо над вдосконаленням. Впевнений, наші спільні зусилля приведуть нас до високих результатів та перемог, - підкреслює співвласник мережі АЗС РЛС Дмитро Решотка.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru