"Металіст" - "Кривбас" 0:1

"Металіст" - "Кривбас" 0:1}

Криворізький «Кривбас» у матчі 13 туру VBET Ліги в Ужгороді зустрічався з харківським «Металістом». Відбулись деякі зміни у стартовому складі нашоʼ команди у порівнянні з попередньою грою проти «Ворскли». Через пошкодження Вернидуба й вилучення Понєдєльніка замість них вийшли відповідно Стецьков, та Якімець, який відновився після травми.

Активніше початок матчу провели криворіжці. Декілька поспіль кутових особливих проблем Костику не принесли. А от вже після контрвипаду червоно-білих на 7 хвилині й удару низом Дебелко воротарю номінальних господарів довелось грати ногами. «Металіст» відповів двома епізодами за участю Панасенка – на щастя, наш захист витримав. Команди проводили обопільні атаки, гра була рівна.

Після кутового на 20 хвилині мʼяч заметушився у воротарському майданчику харківʼян, але удар Ловріча впритул було заблоковано. Двічі протягом пʼяти хвилин здалеку пристрілювався Хомченовський: кутовий після рикошету та поруч зі стійкою. А от відповідь «Металіста» була більш небезпечною. На 26 хвилині затяжна атака суперника: дали пробити з лінії штрафного Танковському. Сарнавського від голу врятувала поперечина.

На 29 хвилині вже гострий момент у «Кривбасу». Дібанго верховою передачею з лівого флангу знайшов у воротарському Дебелка, який пробивав головою без перешкод, але удар, на жаль, виявився слабким й прийшовся у Костика. Команди продовжували показувати яскравий атакувальний футбол, але без голів. І все ж кінцівка тайму залишилась за суперником. Подача з кута штрафного знайшла перед воротами одразу двох харківʼян. Пробивав Танковський впритул, але Сарнавський здійснив справжній сейв, потягнувши снаряд з кута!

Другий тайм розпочався з атак криворіжців. Хоча знову ж таки дещо гостріше попереду були харківʼяни. Двічі у нашому штрафному було доволі небезпечно, й тільки майстерність захисників та Сарнавського вберегла від неприємностей. Свої хороші атаки проводив і «Кривбас». Так після однієї з таких Капіч вивів Дебелко тет-а-тет, але Роман затягнув з ударом й пробивав вже з гострого кута – у сітку з зовнішнього боку.

На 73 хвилині затяжна позиційна атака червоно-білих принесла успіх! Капіч віддав коротку передачу на Волошина у штрафному. Назар швидко розвернувся й сильно, а, головне, точно, пробив у дальній нижній кут – 0:1! Суперник понісся вперед відігруватись, наші ж хлопці гостро діяли на контратаках. Знову був момент у Дебелка, але, певно, то був не день Романа. Він знову з вбивчої позиції з другого поверху пробив у воротаря. Непогано стріляв Задерака, який здорово увійшов у гру, але тут врятував суперника Костик.

Кінцівка гри пройшла на половині поля харківʼян, наша команда останні хвилини провела грамотно та спокійно, втримавши потрібний результат. Усіх із важливою перемогою!

14 листопада 2022 року. Чемпіонат України-2022|2023. VBET Ліга. 13 тур. Ужгород. Стадіон «Авангард». +7 градусів.

«Металіст» (Харків) - «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:1 (0:0)

Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава).

Асистенти арбітра: Євген Данильченко, Дмитро Оганєсян (обидва - Луганськ).

Четвертий арбітр: Ярослав Кузик (Мукачево).

Спостерігач арбітражу: Олег Зубарев (Словʼянськ).

Гол: Назар Волошин (Ріфет Капіч), 73.

«Металіст» (Харків): 99. Орест Костик, 47. Юрій Романюк, 2. Олександр Мизюк, 31. Богдан Порох, 22. Єгор Клименчук (26. Олександр Каплієнко, 72), 4. Ігор Чайковський (17. Єгор Демченко, 50), 29. Вʼячеслав Танковський, 8. Сергій Панасенко (14. Данило Книш, 62), 11. Єгор Картушов, 12. Євген Підлепенець (к), 9. Максим Прядун.

Запасні: 23. Олександр Рибка, 1. Мирослав Зновенко, 88. Євген Рязанцев, 27. Володимир Шопін, 69. Дмитро Шамич, 21. Максим Багачанський, 36. Андерсон Піко.

В. о. головного тренера: Олег Ратій.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський (к), 24. Володимир Якімець, 25. Драган Ловріч, 5. Тимур Стецьков (13. Іван Зотько, 46), 55. Іван Дібанго, 8. Ріфет Капіч (11. Микита Татарков, 90+3), 10. Дмитро Хомченовський, 44. Євген Банада, 20. Артур Микитишин (94. Максим Задерака, 46), 27. Роман Дебелко (18. Денис Устименко, 90), 19. Назар Волошин.

Запасні: 33. Андрій Кліщук, 17. Владислав Семотюк, 22. Денис Шевченко, 2. Вʼячеслав Рябов, 39. Євген Опанасенко, 97. Тимур Кораблін.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Богдан Порох, 54. Вʼячеслав Танковський, 86 - Володимир Якімець, 15. Драган Ловріч, 51. Назар Волошин, 78.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru