"Металург" - "Кривбас" 2:2

"Металург" - "Кривбас" 2:2}

Після двох перемог поспіль криворізький «Кривбас» зустрічався у центральному матчі 9 туру в Запоріжжі із конкурентом за лідируючі позиції - «Металургом». Початок матчу пройшов у запеклій боротьбі в центрі поля, але без моментів.

На 12 хвилині Бєлоусов завдав небезпечного удару зі стандарту - Льопка здійснив сейв та дістав м'яча з-під поперечини. «Кривбас» намагався атакувати по всій ширині поля, але суперник діяв дуже щільно, та не давав можливості навіть пробити по воротам. Лише на 23 хвилині Горват після розіграшу кутового стріляв під поперечину з гострого кута -  вище.

«Металурги» відповіли ще одним ударом Бєлоусова зі стандарту, на цей раз, дуже неточним. А на 26 хвилині той же Бєлоусов з третьої спроби зумів засмутити Льопку обвідним пострілом з-за меж штрафного - 1:0. Вже за дві хвилини Сокол, який вийшов на заміну замість Маліновського, який отримав пошкодження у дебюті, віддав довгу передачу вперед у боротьбу - Мішуренко дивом зумів проштовхнути м'яча у ворота! 1:1? Арбітр вказав на центр поля, але іншої думки був один з його асистентів.

Після кількасекундної паузи рефері підняв прапорець, сигналізуючи про офсайд. Офсайд, якого не було. Як би там не було, цей момент тільки згуртував нашу команду. Адже до перерви вона провела чергу гострих атак, й дві з них принесли успіх. На 31 хвилині Горват відважився на постріл із середньої дистанції - рикошет від захисника, і плямистий влітає у ближній кут - 1:1!

Кривбасівці на хвилі позитиву знову побігли вперед, та на 43 хвилині вперше в матчі вийшли вперед! Передача з лівого флангу знайшла у карному майданчику Чернія, який скинув на Горвата. Сашко в один дотик пробив без шансів для кіпера під поперечину - 1:2! Після перерви господарі заграли активніше. Але наші захисники грали надійно, не дозволяючи створювати моменти.

До середини другого тайму грала йшла практично без шансів на гол. Ближче до кінцівки господарі трохи притисли «Кривбас» до воріт, але ми не забували про контратаки. Так, дебютант Ременюк трохи поквапився, пробиваючи з кута штрафного - вище. А Мішуренко пізніше стріляв хоча й небезпечно, але все ж таки неточно. Оборона гостей грала бездоганно до 89 хивилини, коли не встежили за Сидоровим.

Джокер запоріжців вийшов на ударну позицію у карному майданчику, та пробив низом точно в дальній кут - 2:2. Бойова нічия.

31 жовтня 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 9 тур. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 14:00. Без глядачів. +9 градусів. Поле - 5.

МФК «Металург» (Запоріжжя) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 2:2 (1:2)

Арбітр: Артем Михайлюк (Київ).

Асистенти арбітра: Микола Близнюк (Харків), Олександр Рєка (Одеська область).

Четвертий арбітр: Ігор Рибченко (Запоріжжя).

Спостерігач арбітражу: Олександр Луценко (Харків).

Голи: Денис Бєлоусов, 26 (1:0). Олександр Горват (Олександр П'ятов), 31 (1:1). Олександр Горват (Костянтин Черній), 43 (1:2). Олексій Сидоров, 88 (2:2).

«Металург» (Запоріжжя): 1. Ярослав Котляров, 28. Владислав Бобров, 2. Олег Остапенко, 47. Денис Бєлоусов, 15. Максим Воробєй, 6. Єгор Шалфєєв, 14. Володимир Польовий (к) (17. Ігор Загоруйко, 89), 7. Євген Підлепенець, 25. Дмитро Крапивний, 99. Дмитро Олійник (9. Олексій Сидоров, 46), 11. Євген Коваленко.

Запасні: 21. Данило Хмеловський, 55. Данило Чалих, 31. Данило Сидоренко, 10. Олексій Моісеєнко, 19. Богдан Могильний,  77. Юрій Сачко.

Головний тренер: Володимир Микитін.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка, 17. Назар Маліновський (12. Богдан Сокол, 12), 3. Володимир Заїменко (к), 75. Гліб Попчук, 89. Андрій Дедяєв, 2. В'ячеслав Рябов, 5. Олександр П'ятов (25. Андрій Григорик, 65), 9. Олександр Мішуренко, 88. Костянтин Черній (11. Віктор Берко, 86), 18. Олександр Горват (23. Андрій Ременюк, 76), 22. Олександр Гуськов (7. Ігор Бука, 68).

Запасні: 1. Кирило Злотар, 45. Арсеній Процишин, 19. Ігор Коцюмака, 13. Андрій Голуб, 10. Андрій Шмат, 8. Ігор Яровой, 71. Євген Кателін, 71. Євген Кателін.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Євген Підлепенець, 41. Денис Бєлоусов, 45+1 - Богдан Сокол, 24. Володимир Заїменко, 67.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru