Микита Татарков: Кожний матч для "Кривбасу" наразі, як останній

Микита Татарков: Кожний матч для "Кривбасу" наразі, як останній}

Півзахисник криворізького «Кривбасу» Микита Татарков прокоментував прийдешній домашній матч 22 туру УПЛ проти одеського «Чорноморця».

- Микито, розкажи про підготовку до важливої гри.

- Підготовка проходить чудово, все за планом. Усі футболісти підходять до гри у доброму гуморі. Розуміємо, що на нас очікує важкий поєдинок, але налаштовуємось на позитивний результат.

- Який все ж настрій після «Минаю»?

- Гра вже пройшла. Так, звісно, певний осад залишився. Але той результат всі вже забули, готуємось до наступного суперника. Кожна гра наразі для нас, як остання. Адже бʼємось за важливі залікові бали.

- Які очікування від матчу проти «Чорноморця»?

- Суперник хороший. Цей рік розпочав непогано, довго йшов без поразок. Відзначу непоганий колектив та кваліфікованого тренера. Вважаю, нинішній «Чорноморець» - доволі небезпечний опонент, який може добиватись результату у будь-якому матчу.

- Ти провів у «Чорноморці» більшу частину карʼєри. Що згадаєш про той час?

- Так, я провів там три чудових роки. За тренерства Бабича ми йшли у топ-6. Здається, одного чи двох очок не вистачило в одному з сезонів для участі у Лізі Європи. Це одна з тих команд, які назавжди залишаться у серці. Так само як «Кривбас» та «Металург».

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Чорноморець». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru