Микола Кашевський: Для перемоги не вистачило голів та дисципліни на полі

Микола Кашевський: Для перемоги не вистачило голів та дисципліни на полі}

Коментарі після матчу 17 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Зоря» U-19 - 2:4. 

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Матч вийшов напруженим. У першому таймі ми більше атакували і моментів було більше, але пішли на перерву, програючи 0:1. В другому таймі швидко пропустили гол, але азарт на полі залишився той самий. Зрозуміло, що не хотіли йти на перерву, програючи. На це і налаштовували своїх хлопців у роздягальні, щоб на другий виходили ще більш налаштованими. Але сталося, як сталося. Тут звинувачувати хлопців немає в чому, адже вони боролися і билися, самовіддача була божевільною.

Можливо десь був технічних брак. Не вистачило для перемоги забитих голів та дисципліни на полі. Ми просили грати у короткий та середній пас, а вийшло так, що перейшли в гру просто на виніс м`яча на іншу половину поля. Це молодь, але ми все одно будимо вимагати, щоб вони цього не робили. Рухаємось далі.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Це був останній матч у цьому році, вже десь накопичилась певна втома. Видався дуже важкий матч. Рахунок 2:4, але, я вважаю, по грі ми заслуговували також на перемогу. Треба бути в подальшому уважними в обороні, особливо при стандартах. Нам не вистачило десь концентрації і надійності при стандартних положеннях – це наша дуже велика проблема.

Завжди ці стандарти, кутові і штрафні дуже тяжко нам даються. Але ми будемо працювати над цим і в подальшому виправлятися. Проти «Зорі» U-19 були два різні матчі в цьому сезоні, адже наша команда вже інша. У першому колі був лише другий наш матч з новим тренером. Сьогодні ми вже інші і показали свій характер та бій, але ще треба прибавляти.  Це був заключний матч 2023 року, йдемо у відпустку. Повернемось сильнішими.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru