Микола Кашевський: Хлопці зібрались після попередніх невдач та перемогли

Микола Кашевський: Хлопці зібрались після попередніх невдач та перемогли}

Коментарі після матчу 20 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Кривбас» U-19 - «Зоря» U-19 - 1:0.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Скажу так: до гри готувались дуже серйозно. Хлопців вивели з того психологічного стану, який був. Як би не було важко, але ми це зробили. Самі бачите: хлопці зібралися, дуже сильно допомогли гравці з першої команди й саме в психологічному та ігровому плані. Ви самі бачили, це додало команді впевненості. Малюнок гри першого тайму дуже сподобався. У другому таймі ініціативу було втрачено, але це не було проблемою. Річ у тому, що у нас багато гравців захворіло, тому на заміні було лише троє людей, хоча й на лавці сиділи семеро.

Фізично десь здали однозначно. Будемо прагнути до кращого: грати як у першому таймі, так і в другому, тобто усі 90 хвилин. Після перемоги спитали у хлопців: ноги болять, судоми є? Відповідали: болять, але приємно болять. Тому краще щоб була біль після перемоги, ніж після поразок, тому дякую хлопцям, що зібралися. Всіх з перемогою.

Олексій Дроценко, старший тренер ФК «Зоря» U-19:

- Була бойова гра, ми швидко пропустили м'яч, рикошет. Необов'язковий гол, потім збирались думками після цього увесь перший тайм. У другому, вважаю, що ми переграли «Кривбас». Але перемагає той, хто забиває, отже, якщо не забиваєш, то ти не можеш перемогти. Ми могли три, чотири, а може навіть й п'ять м'ячів забити, були моменти, але ми їх не реалізували, тому результат на табло.

Ми трошки перебудувались у перерві, провели оновлення на флангах, трохи «підняли» хлопців, бо вони десь спали у першому таймі. І у другому таймі ми провели все на хорошому рівні, але ж, я говорю, результат на табло.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Так, сьогодні була дуже важка гра. Вийшли зібраними. У першому таймі переграли суперника, забили м'яч. Так, звісно, було багато емоцій, особливо у перерві, але нам треба було виходити на другий тайм точнісінько як й на перший та здобувати перемогу у цій грі. Суперник нас притиснув до воріт й, дякувати Богу, ми витримали цю напругу й здобули перемогу у цьому матчі. Тому з першою перемогою усіх за довгий час. Три очки вже у нас, далі більше й на «Минай» ми будемо плідно готуватись, будемо перемагати. Тільки так, у нас немає іншого вибору.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru