Микола Кашевський: Команда заграла тільки у другому таймі

Микола Кашевський: Команда заграла тільки у другому таймі}

Після матчу 8 туру юнацького ЧУ в УПЛ «Олександрія» - «Кривбас» - 4:2 з нашими журналістами поспілкувались тренери та футболісти команд.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Можу сказати по грі те, що ми просили хлопців, перших 15 хвилин витримати цю навалу від команди суперника. Бо знали як буде діяти «Олександрія», повинні були це витримати. Але прикрі помилки призвели до того, що за десять хвилин у першому таймі ми пропустили три м'ячі, будемо розбиратися.

Добре, що вдалося в першому таймі забити й те, що команда в другому зрозуміла, що саме хотів від неї тренерський штаб, й згодом почали демонструвати інший футбол, більш якісний. Як було видно, були великі розриви між лініями в першому таймі та гра не пішла. Але вдячні хлопцям, що змогли у другому таймі переламати хід гри, додали у швидкості, почали робити те, що від них просили відразу.

Забили гол, могли одразу ще забити, але що розчарувало, так це останні пʼять хвилин. Потрібно було робити навал, а ми втратили темп й пропустили безглуздий четвертий гол.

Олександр Карпов, старший тренер ФК «Олександрія» U-19:

- Готувались до «Кривбасу». Знали, що це хороший суперник. Вони знаходяться не на тому місці, на якому мають бути. Знали, що це переважно висока команда. Після повітряної тривоги планували одне, але футболісти, мені здається, перегоріли трохи й кінець був дуже валідольний. Але ми випустили високих гравців, які мають на стандартах вигравати боротьбу.

Вийшов наш креативний футболіст, який поборовся на фланзі й зробив дуже гарну передачу: Андрейчук нарешті забив гол. Шість перемог? Готуємось: працюємо, працюємо й ще раз працюємо щогодини. У нас багато теорії, тренажерні зали, звичайні зали, готуємось постійно, тим паче, керівництво поставило певні завдання, які треба виконувати.

Антон Циганков, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Так, вдалось забити гол, але ми провалили перший тайм, точніше перші 20-30 хвилин: була навала на наші ворота, яку ми не витримали й пропустили три м'ячі. Важко було правильно зорієнтуватись в цій ситуації, шукали у собі сили. Другий тайм ліпше провели, були можливості, але десь не вистачило майстерності або фарту.

Була велика пауза, була повітряна тривога, ми були в бомбосховищі, намагались командою зібратись, обговорювали помилки. Не дивлячись ні на що, хотіли перемогти, навʼязати свою гру, але це футбол, десь щось не вийшло, не виконали установку тренерів. Але будемо рухатись далі й працювати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru