Микола Кашевський: На команду очікує серйозна розмова

Микола Кашевський: На команду очікує серйозна розмова}

Після матчу 12 туру ЧУ серед юнацьких команд в УПЛ «Кривбас» U-19 – «Ворскла» U-19 - 0:4 тренери команд поспілкувались із нашими журналістами.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Так, до цього начебто програли «Руху» U-19, але там по ділу, питань немає. А цей матч з Полтавою… Звичайно, готувалися серйозно, хлопців налаштовували, але як тільки у них момент - гол, момент - гол. Незрозуміле щось відбувається, деяким футболістам потрібно замислитись та зробити висновки, й спрямувати це у бік команди.

На команду очікує серйозна розмова. По гарячих слідах не говоритиму, вдома розберемо, осмислимо і потім уже говоритимемо про гру. Матч програли 0:4, потрібно швидше це забути й готуватись до наступного матчу. З деякими футболістами поговоримо у неформальній атмосфері та готуватимемося до «Металісту» U-19.

Василь Баранов, старший тренер ФК «Ворскла» U-19:

- Перемогли суперника завдяки тому, що знали: у «Кривбасу» дуже днів для паузи між матчами, а у нас на день більше для відновлення. Потрібно було швидко забивати – це вдалось. Добре, що забили, а далі було вже легше грати. Намагались діяти за рахунком, але й забили чотири голи.

Хоча треба віддати належне супернику, який створював загрозу біля наших воріт, мав моменти, але йому трошки не пощастило. Для обох команд було важке поле, багато помилок було десь в обороні. В цілому гра сподобалась, обидві команди молодці, але ми перемогли завдяки великому бажанню.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru