Микола Кашевський: Не треба опускати голови, а продовжувати наполегливо працювати

Микола Кашевський: Не треба опускати голови, а продовжувати наполегливо працювати}

Коментарі після матчу 19 туру УПЛ чемпіонату України серед юнаків «Верес» U-19 – «Кривбас» U-19 – 5:1.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра вийшла незадовільною для «Кривбасу», але на це є причини. Це не виправдання, але є деякі фактори, які могли покращити гру. Двоє гравців залишилися в першій команді, сьогодні двоє прокинулись з температурою 39.4: вони мали грати, це ключові виконавці. Травми також отримали Мулик, та Циганков. Останній після операції.

Розраховували на ту, молодь, яка вийде, але самі бачите, команда молода, будується ще та формується. Посипати голову попілом не треба, працюватимемо далі. Впевнений, усе виправимо і «Кривбас» U-19 перемагатиме. Скажу так, психологічно хлопців важкувато буде вивести з цього стану, оскільки програємо і програємо.

Потрібні позитивні емоції. Працюємо з хлопцями, це молодь. Лаяти їх не будемо, але треба, щоб гравці розуміли, що голови навіть після поразки опускати не варто. Потрібно працювати, працювати та ще раз працювати, в емоційному плані ми їх піднімемо.

Олег Шандрук, старший тренер ФК «Верес» U-19:

- Насправді багато чого вдавалось й рахунок також, але трішки кінцівку змазали. Дозволяли собі у захисті багатенько помилок - пропустили гол, але в цілому задоволений. Ми давно заслуговували на більше ніж один забитий м'яч, бо створюємо багато моментів, але реалізації не було. Сьогодні, дякувати Богу, було достатньо моментів й багато голів. До першого голу ми мали територіальну перевагу, але моментів стовідсотково гольових майже не було, тому цей гол нас окрилив.

Щодо суперника, то він трошки омолодився, у них не залишилось гравців 2003 року. Відповідно - багато гравців 2006 року і їм треба трошки часу. Ми це також проходили, це знаємо по минулому року, коли збирали команду. Тому різниця у фізичній підготовці - відчувалась, у нас була перевага з першої хвилини. Але варто віддати належне нашим гравцям, вони пресингували з першої до останньої хвилини, було бажання пресингувати, постійно нагнітали, тому це тішить.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- У нас зараз трохи важкий час психологічно. Було дві поразки і ми намагались реабілітуватись. Напевно, ми просто поки не готові, десь не вистачає технічної майстерності. Сьогодні намагались битися за рахунок характеру. Варто зазначити, що у нас наразі молода оновлена команда. Деякі хлопці не до кінця розуміють аспекти більш дорослого футболу, але будемо з ними говорити, працювати та додавати у цьому.

Напередодні гри ще декілька хлопців захворіли, то нам було важко без них сьогодні. Також двоє за першу команду зараз грають, тому не зовсім оптимальний склад вийшов. Відповідно було важко. Але ми будемо наполегливо працювати, аби покращити результати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru