Микола Кашевський: Очікували, що буде дуже складно

Микола Кашевський: Очікували, що буде дуже складно}

Коментарі після матчу 26 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Кривбас» U-19 - «Рух» U-19 (0:1).

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже цікавою. Очікували, що буде дуже складно, але, скажу так, «Кривбас» впорався із хвилюванням. Хлопці показали дуже хорошу гру, але те, що діялося на полі… Нас було 11, а їх - 14. Ми подивилися момент з пенальті. Не знаю, де там арбітр побачив гру рукою. Наша команда зіграла на всі сто відсотків, хллпці виконали установку на гру. Потроху набираємося досвіду, тим паче, грали з лідерами. Тому, впевнений, наші перемоги попереду. Подякували хлопцям за гру. Зрозуміло, що емоцій – нуль через цей пенальті… У нас все буде добре.

Михайло Дячук-Ставицький, старший тренер ФК «Рух» U-19:

- Гра видалась дуже важкою. По-перше, через те, що наразі дуже великий тиск на нас діє й на команду. Суперники постійно проти нас грають як у фіналі чемпіонату. Зрозуміло, кожен хоче перервати нашу переможну серію й тому видалась така гра. Хлопців десь налаштовували на те, що у «Кривбасу» хороша команда, попри те на якому вона місці.

Потрібно грати агресивніше і більше на атаку, менше розігрувати м'яч на своїй пловині поля, шукати простір між лініями оборони й за спиною. Десь в першому таймі це не завжди виходило, хоча був момент: Добрянський вийшов один в один - забивай гол і далі буде вже простіше… У другому таймі хлопці стали більше агресивними, тому що розуміли, потрібно додавати та забивати гол.

Ми постійно заспокоюємо команду перед грою. Говоримо, щоб вони намагались грати в той футбол, який можуть грати й використовували свої сильні якості. Але чомусь не кожен гравець зараз відповідає рівню команди. Певно це через те, що ми підняли планку вимог.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru