Микола Кашевський: Потрібно грати усі 90 хвилин до кінця

Микола Кашевський: Потрібно грати усі 90 хвилин до кінця}

Коментарі після матчу 21 туру юнацького чемпіонату України «Минай» U-19 - «Кривбас» U-19 - 2:2.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Загалом гру розпочали здорово, контролювали м'яч повністю, моменти створювали, забили. Ніби гра нам давалась, забили другий, але ми напевно рано заспокоїлись. Вели з «Колосом» теж 2:0 нещодавно, але мало не програли тоді. Сьогодні з «Минаєм» 2:0 ведемо… Мабуть, хлопці подумали, що це вже перемога, але, як бачите, потрібно грати усі 90 хвилин до кінця. Таких епізодів допускати не можна, а потім виникають дурні помилки, вилучення на рівному місці. Дуже рано заспокоїлись та втратили перемогу.

Рудольф Балажинець, тренер ФК «Минай» U-19:

- Ми очікували важку гру, але знали, що «Кривбас» нам по зубах, що ми можемо зламати хід гри, що ми можемо боротись за очки. Тому, на жаль 2:2, але ми хотіли виграти. «Кривбас» - хороша команда. Ваш старший тренер - справжня легенда. Я виріс на його футболі, тому дуже приємно з ним зустрітись. Секрет, що ми ось так врятували гру, в тому, що віримо у команду, віримо до кінця.

90 відсотків нашої команди - це хлопці 2006 року народження й ми дивимось на перспективу. Незадоволений атакувальною лінією, ви ж самі бачили ті моменти: треба забивати. В цілому у нас хороша команда, хочеться, щоб вони зачепились за дорослий склад «Минаю», або, навіть, сподобались «Кривбасу».

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Вийшло не все. Своїм голом я більш-менш задоволений, але мало сенсу від цього, коли команда втрачає перемогу. Настрій, звісно, не найкращий.

- Що тренер сказав в роздягальні після гри?

- Так, він стримував емоції. Звісно, він розчарований, але ми ще дуже молода команда й не заслуговуємо на такі легкі перемоги, яку ми хотіли сьогодні здобути. За рахунку 2:0 ми розслабились, почали катати м'яча й вийшло як вийшло. Наступна гра вже з «Чорноморцем» U-19, буде три вихідних. Трошки відпочинемо, перезавантажимося та будемо готуватись до важкої гри.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru