Микола Кашевський: Припустились двох помилок, й маємо лише нічию

Микола Кашевський: Припустились двох помилок, й маємо лише нічию}

Після матчу 16 туру юнацького чемпіонату України в УПЛ «Кривбас» U-19 – «Колос» U-19 (2:2) тренери та гравці команд прокоментували гру.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Погода сьогодні не підвела. Ми обрали певну тактику на цю гру й вона спрацювала: супернику шансів у першому таймі не давали, ви самі це бачили. У свою чергу, свої моменти ми використали. Але, на жаль, припустились двох помилок, й маємо лише нічию. Все ж хочеться висловити хлопцям слова вдячності за те, що виглядали дуже гідно. Задача на гру була виконана, вони молодці.

Олександр Поздєєв, старший тренер ФК «Колос» U-19:

- Ми задоволенні початком другого кола у цьому році, дуже сумували за футболом. Є позитивні моменти, є помилки, це два пропущених голи, які потрібно розбирати. По гарячим слідам не хочеться робити висновки, будемо дивитись. Задоволені, що змогли виправити ситуацію, програючи 0:2. Хлопці проявили характер. В цілому сьогодні задоволені

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19

- Радий повернутись до другої частини сезону, погода була дуже сприятливою. На жаль, склалась така ситуація, що була тривога. Радує, що змогли дограти матч. Трохи не дотиснули суперника, втратили перемогу. В цілому 2:2 для першої гри проти хорошого опонента – непоганий підсумок. Вважаю, нам трохи сьогодні не вистачало класу, щоб спокійно довести гру до перемоги. Але на те є причини: нова команда, нові хлопці. Попереду багато часу, щоб зігратись та прогресувати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru