Микола Кашевський: Створили достатньо моментів, аби забити першими, але це футбол

Микола Кашевський: Створили достатньо моментів, аби забити першими, але це футбол}

Коментарі після матчу 28 туру юнацького ЧУ серед команд УПЛ «Кривбас» U-19 – «Металіст» U-19 – 1:3.

Микола Кашевський, тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Не скажу, що гра вийшла поганою з нашої сторони, навіть не дивлячись на негативний результат, але в плані тактики та технічних дій з'явилося багато питань. Наша команда створила достатньо моментів для того, щоб відкрити рахунок першою. Але у футболі так буває: не забиваєш ти - забивають тобі. Так і сталося. Забий Пасічний, а він влучив у стійку, все могло скластись по-іншому. Але хлопці не опустили рук, ви самі бачили, вони одразу побігли відіграватись.

А треба було просто грати як ми і почали з перших хвилин. Але емоції хлопців їм десь завадили. У четвер у нас день відновлення, післязавтра - легке тренування. Потім відразу на наступну гру, яку перенесли на 27 травня. На відновлення часу мало, але, я думаю, що впораємось. В цілому гра була хороша. Можна сказати, їх атака сьогодні була більш фартовою.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Нам потрібно було забивати раніше, адже мали багато моментів, які потрібно було реалізувати. Тому що ми непогано діяли в обороні та добре переходили в атаку. Розпочалась тривога та трохи збила наш темп. Адже перші 15 хвилин грали у класний футбол. Після чого вже пропустили непотрібні м'ячі. Дуже радий, що забив дебютний м'яч за команду, буду працювати далі. Пенальті заробив сам, після чого хлопці сказали, якщо впевнений, то йди пробий. Не дивлячись на результат, цей гол додасть мені впевненості та змогу рухатись далі, розвиватись.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru