"Миколаїв-2" - "Кривбас" 0:4

"Миколаїв-2" - "Кривбас" 0:4}

Криворізький «Кривбас» сьогодні у перенесеному матчі 17 туру групи Б Другої ліги у Миколаєві зустрічався із «Миколаєвом-2». Тренерський штаб нашої команди знову провів ротацію складу. Одразу шість змін у порівнянні з минулим переможним матчем проти «Металургу». Десь вимушені через пошкодження гравців, десь стратегічні.

Традиційно першим номером, й ми до цього вже звикли, почав поєдинок «Кривбас». Два напівмоменти створили у дебюті гості, найгостріший з яких не використав Берко, виступавший у Миколаєві чимало років своєї кар’єри. Довга передача знайшла Віктора у карному майданчику, але з прийомом м’яча не склалося, й снаряд перехопив захисник.

Саме Берко й завдав першого удару по воротам у матчі. Але пробив з лінії штрафного дуже неточно. На 13 хвилині Заїменко відправив на побачення із Закорським Горвата, але спиною до воріт Сашко не зміг приборкати м’яча. Щодо першого удару у площину воріт, то його на 20 хвилині завдав Пирогов після красивої комбінації. Але сфера прилетіла до рук воротаря.

«Кривбас» постійно контролював м’яча, атакуючи по всій ширині поля. «Миколаїв-2» чимало часу приділяв захисту. На 28 хвилині Пирогов був першим на підбиранні, потужно пробивши метрів з 22, але шкіряний зрізався з ноги. Тут же після швидкої контратаки із хорошої позиції низом стріляв П’ятов, але знову ж таки виникали деякі проблеми із завершенням.

На 35 хвилині до такого жаданого до перерви успіху привела чергова швидка атака гостей. П’ятов віддавав розрізну передачу на Горвата, але захисник перехопив м’яча. Проте ненадовго, трохи його відпустивши. Горват був тут як тут, увірвавшись у карний майданчик, та чітко пробивши у дальній кут – 0:1!

Небезпечно було після кутового п’ять хвилин потому, коли другий поверх виграв капітан Заїменко, але м’яч полетів вище воріт. Після перерви криворіжці продовжували домінувати на штучному газоні, хоча було помітно, що на натуральному полі наша команда почуває себе впевненіше. На 53 хвилині атака правим флангом ледь не привела до другого голу.

Маліновський навісив на дальню стійку, звідкіля П’ятов відпасував у центр на Берка. Удар в ближній кут в дотик – Закорський якимось дивом зумів зреагувати! Після подачі з кутового головою пробивав Квасов, але вище воріт. «Миколаїв-2» продовжував суто оборонятися, й мав пропускати на 65 хвилині, коли Черній, який вийшов на заміну, створив хороший момент для П’ятова.

Але Олександр з кута воротарського трохи не влучив у ближню дев’ятку. Зовсім кепські справи господарів стали після вилучення Любарського, який заробив друге попередження за зрив атаки. На 73 хвилині після кутового й удару по воротам м’яч влучив у руку гравцю «Миколаєва-2» - пенальті! Черній вневнено підійшов й впевнено забив, розвівши снаряд й кіпера по різних кутах – 0:2!

Атаки криворіжців не вщухали й ми забили третій гол. Рябов віддав у карний майданчик на Маліновського, за яким не встигли захисники, й Назар пробив низом поміж ніг воротаря – 0:3! Й це було не все! «Кривбас» по-справжньому розігрався, й оформив четвертий гол. Після стандарту помилився на виході Закорський, Рябов віддав на порожні ворота, де одразу двоє: Заїменко і Черній могли забивати.

Першим встиг Костянтин – 0:4! Активно грав Ременюк, який вийшов на заміну і повинен був відзначатися на 87 хвилині, але після проходу влучив у стійку. Щодо господарів, то свій перший удар по воротам вони нанесли тільки в районі 75 хвилини, коли Лотоцький зі стандарту пробив дуже неточно.

Наша команда перемагає, й до цілі, виходу до Першої ліги, залишився всього один крок - одна перемога. Але все може статися вже цього тижня. Дочекаємося чергового туру.

19 травня 2021 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 17 тур. Миколаїв. Стадіон «Парк Перемоги» (штучне поле). 17:00. 150 глядачів. +17 градусів. Поле - 4.

МФК «Миколаїв-2» (Миколаїв) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:4 (0:1)

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Асистенти арбітра: Максим Чертоляс (Херсон), Станіслав Марулін (Херсонська область).

Четвертий арбітр: Андрій Єрємєєв (Миколаїв).

Спостерігач арбітражу: Ярослав Кириченко (Кропивницький).

Голи: Олександр Горват, 35 (0:1). Костянтин Черній, з пенальті, 74 (0:2). Назар Маліновський (В’ячеслав Рябов), 79 (0:3). Костянтин Черній (В’ячеслав Рябов), 84 (0:4).

«Миколаїв-2» (Миколаїв): 1. Владислав Закорський, 96. Ярослав Кербаль, 84. Данило Любарський, 15. Борис Лотоцький, 57. Дмитро Сергєєв, 76. Владислав Олєйніков (86. Кирило Бойко, 83), 80. Дмитро Чілінгір (67. Родіон Гончар, 46), 22. Данило Фальковський (к) (89. Владислав Швець, 46), 24. Кирило Бойчук (66. Богдан Царинний, 71), 55. Олександр Солдатов (29. Дмитро Томко, 64), 54. Максим Сурженко (к).

Запасні: 28. Віталій Гуменний, 74. Ростислав Бєлов, 25. Віталій Бєдін.

Головний тренер: Анатолій Діденко.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 1. Кирило Злотар – 17. Назар Маліновський (12. Богдан Сокол, 83), 3. Володимир Заїменко (к), 20. Дмитро Фатєєв, 19. Ігор Коцюмака – 2. В’ячеслав Рябов, 13. Максим Пирогов, 18. Олександр Горват (23. Андрій Ременюк, 71), 8. Олександр П’ятов (10. Артур Карноза, 77), 11. Віктор Берко (89. Андрій Дедяєв, 75) – 27. Ярослав Квасов (88. Костянтин Черній, 64).

Запасні: 31. Дмитро Черниш, 75. Гліб Попчук, 8. Ігор Яровой.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Данило Любарський, 61. Максим Сурженко, 77 – Максим Пирогов, 80.

Вилучення: Данило Любарський («Миколаїв-2»), 72 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru