Мілена Іванченко: Враження від дебюту чудові, дякую "Кривбасу"

Мілена Іванченко: Враження від дебюту чудові, дякую "Кривбасу"}

Коментарі після матчу 9 туру другого етапу ЧУ серед жіночих команд Вищої ліги ЖФК «Металіст 1925» - ЖФК «Кривбас» 3:1.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Я вважаю, що дівчата дуже добре зіграли проти потужного суперника. Ми розуміли, які цілі опоненток, які гравчині, тому ми будували свою гру, щоб лишити їм менше простору, щоб грати щільно. Перший тайм нам більше вдався, у дівчат були ще сили, але швидкий мʼяч в дебюті другого тайму зламав нам гру - вдарив по дівчатам, як наслідок, - помилка при другому мʼячі. Ми, по суті, самі собі його «привезли».

Треба дівчатам теж подякувати. Ми розуміємо, що у нас молоді дівчата, молода команда - ми поступаємося суперницям в атлетизмі, в швидкісно-силових якостях. Нам поки дуже важко. Але у нас є перспектива, ми дивимось вперед і рухаємося далі. У нас є плани, у нас є дострокові цілі і ми будемо їх притримуватися.

Щодо дебюту Іванченко: Мілена працює з нами вже довгий період, ми знаємо її якості. Вона проходила з нами збори і ми розраховували на неї. Вона дуже талановита дівчина, це теж майбутнє «Кривбасу», і вона буде прогресувати. Це одна з наших зірок.

Володимир Пятенко, головний тренер ЖФК «Металіст 1925»:

- Готувалися, що «Кривбас» буде грати в пʼять захисниць, більше від оборони. Але «Кривбас» діяв в чотири захисниці, ми трохи перелаштувалися, але в принципі контролювали гру. Єдине, що не вдалося - це забити швидкий мʼяч. Хоча налаштовували наших підопічних на те, що «Кривбас» розкриється, щоб піде в атаку, і вже нам буде легше. Ми скористалися перевагою - у нас були зони, у нас були фланги. У флангах зʼявлялися вільні зони, які використовувались для передач в штрафну площу, а там вже завершення.

Мілена Іванченко, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Початок нам трохи не вдався, вони більше контролювали мʼяч.  Перший тайм був рівним більш-менш. А от на початку другого тайму пропустили швидкий гол, потім другий і третій. Нам вдалося забити один мʼяч, до кінця залишалося хвилин 15. Ми могли і відігратися, але нам вже не вистачало сил. Команда «підсіла», почала грати вперед, пішли дальні удари.

Намагалися створювати моменти, але вже було важкувато. Я дякую своїй команді. Враження від дебюту в основній команді, звісно, чудові. Це для мене дуже важливо. Дебют вийшов не зовсім вдалим, але я в принципі задоволена своєю грою та будемо рухатися далі.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru