"Минай" - "Кривбас" 0:1

"Минай" - "Кривбас" 0:1}

«Кривбас» у 15 турі УПЛ на виїзді зустрічався з «Минаєм». Це була дебютна зустріч для ексгравця червоно-білих Любеновича на чолі закарпатського клубу.

Дебют поєдинку залишився за гостями. Вони провели одразу декілька хороших атак, які могли призвести до забитих голів. Іліч та Понєдєльнік хитро розіграли стандарт, останній пробивав, але досвідчений Бандура у останній момент врятував «Минай» від вірного голу. За кілька хвилин флангова атака призвела до шансу для Задераки. Максим пробивав з хорошої позиції, але вийшло по центру воріт...

Господарі запамʼятались на початку тільки однією атакою, коли ефектно ножицями намагався пробити Вишневський, але невдало. З часом минайці дещо вирівняли гру, й на 22 хвилині створили напівмомент, коли з середньої дистанції приклався Дмитрук. На щастя, вище воріт. Криворіжці відповіли низовим пострілом Кожушка та ударом з другого поверху Стецькова. Не надто небезпечно.

Поступово «Кривбас» знову заволодів перевагою: Бандура знову врятував «Минай» після непоганого удару Іліча зі стандарту, а Бізімана вже у наступній атаці стріляв потужно, але повз ворота. Були й інші непогані атаки. Ближче до кінця тайму перевага червоно-білих стала дуже відчутною, але забити, на жаль, не вдалось. Суперник грав виключно від оборони  та своєї мети у першу 45-хвилинку досяг – 0:0.

Початок другого тайму залишився за минайцями, які створили перший реально небезпечний момент після флангової атаки. Твердохліба забули в районі 11-метрової відмітки, й той пробивав низом, але у ворота не влучив. Але якою шикарною вийшла відповідь «Кривбасу» згодом! Після закидання на дальню стійку та скидки від Кожушка дебютним голом за червоно-білих та взагалі в УПЛ відзначився Блізніченко, який розрядив гармату – 0:1!

Віктор зʼявився на полі на 61 хвилині, а на 64 вже відмітився голом! Результативна заміна Юрія Вернидуба! Непоганий шанс згодом забити вдруге був у Кожушка, який не реалізував вихід тет-а-тет з воротарем, а потім і у Кузика. Але ні він, ні Понєдєльнік, який стріляв другим темпом забити не зумів. Ближче до кінця матчу минайці заволоділи ініціативою, але наш захист діяв надійно. Виключенням став хіба що епізод з Корабліним.

Ексфутболіст нашої команди гостро пробивав з меж карного майданчика, але Кліщук парирував мʼяча у ближньому куті. На жаль, без нервової кінцівки не обійшлось. Особливо після вилучення Вакулка за друге попередження. Але навіть за таких умов ми в цілому контролювали хід гри та здобули заслужену перемогу!

25 листопада 2023 року. Чемпіонат України-2023/2024. VBET Ліга. 15 тур. С. Минай, Закарп. обл. Стадіон «Минай». +5 градусів.

«Минай» (с. Минай, Закарп. обл.) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 0:1 (0:0)

Арбітр: Олександр Омельченко (Словʼянськ).

Асистенти арбітра: Владислав Дрикін (Рівне), Михайло Юхименко (Луцьк).

Четвертий арбітр: Дмитро Кубряк (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Ігор Хіблін (Хмельницький).

Делегат УАФ: Ігор Павленко (Вінниця).

Арбітр ВАА: Роман Блавацький (Львів).

Асистент ВАА: Денис Марченко (Чернігів).

Спостерігач ВАА: Євген Арановський (Хмельницький).

Гол: Віктор Блізніченко (Олег Кожушко), 64.

«Минай» (Ужгород): 13. Олександр Бандура (к), 2. Тарас Дмитрук, 4. Богдан Чуєв, 23. Дмитро Нємчанінов, 8. Андрій Булеза, 44. Вадим Вітенчук, 32. Сергій Петько, 22. Єгор Твердохліб, 7. Міхаіл Гечев, 97. Тимур Кораблін (11. Іван Демиденко, 87), 77. Олег Вишневський (19. Єгор Гунічев, 60).

Запасні: 35. Олександр Кемкін, 78. Валерій Рогозинський, 3. Ігор Солдат, 29. Артур Ременяк, 5. Юрій Кравчук, 6. Андрій Ралюченко, 10. Володимир Одарюк, 20. Данило Голуб, 21. Сергій Панасенко.

Головний тренер: Желько Любенович.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 33. Андрій Кліщук, 7. Андрій Понєдєльнік, 2. Вʼячеслав Рябов (к), 5. Тимур Стецьков, 55. Іван Дібанго, 8. Джихад Бізімана (11. Микита Татарков, 61), 23. Хрвоє Іліч (22. Юрій Вакулко, 75), 21. Денис Кузик, 27. Роман Дебелко (6. Клім Приходько, 46), 94. Максим Задерака (99. Віктор Блізніченко, 61), 78. Олег Кожушко (18. Денис Устименко, 88).

Запасні: 30. Володимир Маханьков, 1. Богдан Хома, 45. Володимир Вілівальд, 17. Владислав Семотюк, 97. Жан По, 15. Данило Гончарук, 14. Максим Луньов.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Попередження: Тарас Дмитрук, 6. Дмитро Нємчанінов, 55. Сергій Петько, 64 – Юрій Вакулко, 81.

Вилучення: Юрій Вакулко («Кривбас»), 86 (друге попередження).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru